Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

Wysch 

všechny recenze uživatele

[shlédnuty ?? ČTYŘI ?? díly před promítáním 82. Oscarů ve Světozoru 7.-8.3.2010] Je mi líto, ale i když jsem se první díl určitě tak deset minut smál, z neustálého opakování stejně fekálně dementních vtipů se hodnota mého IQ snížila během dvou hodin o dvacet bodů. Budiž pochvala za těch pár minut z prvního dílu a budiž pochvala, že se venku daly vykouřit hned tři cigarety za sebou. Prachbídná demence tohoto "seriálu" je opravdu k zamyšlení. Po zamyšlení snižuji nakonec na finální jednu hvězdu. Děkuji. ()

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

Tak TOHLE, tohle vypadá na luxusní záležitost. Zatím nemám celé nakoukáno, ale pro tuto chvíli neskutečná zábava. Výborná je recepční u lékaře nebo pes a jeho panička. A pozor- poprvé jsem ráda, že jsou přítomny i děti :-D Asi už nikdy nevyženu z hlavy roztomilou Ellie-Grace a její: I love you more than interracial gang bang...:-) Nesmrtelné. ()

Reklama

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

No zdá se, že tyhle potřeštěnce fakt miluji ! První jsem viděla Pojďte se mnou létat a teď tohle, zatím mám zkouknuté 4 díly. Moc dobré, supr parodie, převleky, něco lepšího, něco horšího, ale všeobecně velmi dobrý humor v báječných scénkách. Určitě to nepatří do záchodu, nebo jak my, Britové, říkáme - do hajzlu. :-D ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto sa opäť nemá dôvod vyjadrovať. Nechutnosti, trápnosti a urážky servírované zaradom čo to dá, a čo je telka ešte schopná odvysielať. Opäť vysoký raiting pre úplné dno kinematografie. ODPAD! Pri tomto mám chuť dať Manuele a Prcičkám 5*. A tu 76%, ľudia vy ste úplne vygumovaný? Toto sa vám páči? ()

Yossarrian 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že u prvních tří dílů jsem se náramně bavil. Pro tvůrce (zdá se) neexistuje žádné tabu, které by nedokázali dovést ad absurdum. Docela se divím, že mají amíci takový nadhled a pustili tuhle těžce sebereflexiní nadsázku lidem do obýváků. Jsem zvědavý, zda budou mít tvůrci dost fantazie a elánu vymýšlet stále nové situace nebo jen budou recyklovat stávající postavy. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama