Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

"Pokud sledujete tento seriál v Británii, je načase vypít si své kakao. Jestli ho sledujete v Americe, strčte své UZI zpět za opasek a potáhněte si poslední šluk z dýmky na crack." Něco už je za hranicí všeho (ne)vkusu, ale jinak v tom všem vidím povedenou ukázku americké ubohosti, takže palec nahoru. 75%. ()

Yossarrian 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že u prvních tří dílů jsem se náramně bavil. Pro tvůrce (zdá se) neexistuje žádné tabu, které by nedokázali dovést ad absurdum. Docela se divím, že mají amíci takový nadhled a pustili tuhle těžce sebereflexiní nadsázku lidem do obýváků. Jsem zvědavý, zda budou mít tvůrci dost fantazie a elánu vymýšlet stále nové situace nebo jen budou recyklovat stávající postavy. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vidět to nezávisle na originální sérii Malá Velká Británie, tak se budu asi náramně bavit. Masky jsou opět geniální a tomu jsem se chlámal úplně ze všeho nejvíc. Ale jinak tomu opět chybí originalita a postavy se chovají v podstatě pořád stejně. takže víte, co bude následovat. Opět některé postavy jsou trapné a některé dobré. Jako skeče na youtube to je ještě celkem zábava, ale vidět celý díl už je nuda... ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Buď se už nacházím v jiné životní fázi, takže to, co jsem kdysi u Malé Velké Británie skousla bez problémů, už mi dneska přijde přehnané, nebo je tohle pokračování v USA vážně přes čáru. Já sázím na druhou možnost. Tohle není o korektnosti, ale o hranici vkusu a kýče či trapnosti... a ta tady byla naprosto ignorováno. Holt někdy je lepší spokojit se s úspěchem jednoho počinu, který se líbí, a nesnažit se na něm nahnat další prachy a slávu natáčením pokračování. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - DOKONALÉ. Nevěřim jsem tomu, že může vzniknout seriál absolutně bez souvislého děje, který bude mít pouze nespočet hlavních postav, které hrají dva herci. Každý díl má na svědomí neuvěřitelné množství gegů a vtípků, které si budete neustále opakovat. Pravdou je, že v normálním životě by jste se nechtěli stát obětí tohoto "drsného humoru", ale od gauče se budete smát. Tedy pouze pokud jste otevření a nevadí vám otrlí humor, který nešetří nikoho. (90%) ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama