foto

Andrew Sabiston

  • nar. 1965
    Victoria, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Border, The
2005 Care Bears: Big Wish Movie
2004 Starostliví medvídci: Cesta do Vtipálkova
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)
Rescue Heroes: The Movie
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
2001 Medvídci
1994 Porota
1990 Na tenkém ledě: příběh Tai Babiloniové (TV film)
1984 When We First Met (TV film)
1981 Ups & Downs

TV seriály

2015 Little Charmers (TV seriál)
2012 Good God (TV seriál)
2011 Mike rytíř (TV seriál)
2009 The Amazing Spiez (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Toot & Puddle (TV seriál)
2007 Bo on the GO! (TV seriál)
Super Why! (TV seriál)
2005 Harry a jeho dinosauří kamarádi (TV seriál)
2004 The Newsroom (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
House Full of Children (S03E02)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
2001 Špionky (TV seriál)
1997 Donkey Kong Country (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Na druhý pohled/Čokoládový vojáček (S01E19)
1996 Arthur (TV seriál)
Nekonečný příběh (TV seriál)
Stickin' Around (TV seriál)
1995 Medvídek (TV seriál)
Polka Dot Shorts (TV seriál)
1994 Free Willy (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1991 Captain N and the New Super Mario World (TV seriál)
Wish Kid (TV seriál)
1990 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pekelný týden (S03E09)
1985 Droids (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Franklin a poklad na Želvím jezeře - divadelní hra

TV seriály

2014 Trucktown (TV seriál)
2012 Monster Math Squad (TV seriál)
2011 Justin Time (TV seriál)
2010 Franklin a Přátelé (TV seriál)
2008 Turbo Dogs (TV seriál)
2007 Bo on the GO! (TV seriál)
2006 Lunar Jim (TV seriál)
2002 Max and Ruby (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace