foto

Donn Aron

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Sedm mumií
2005 Pterodaktyl
The Godfather of Green Bay
2003 White Rush
2002 Betrayal
Hledání zbloudilé duše (TV film)
Stealing Candy
2001 Poslání
2000 Základna 2 (TV film)
1999 Last Chance
1998 Milo
Ruská ruleta
1997 Důležitý terč
Naprosto nezávazně
1996 Hit Me
1994 Street Fighter: Poslední boj
1993 Geronimo
Mistr neznámého boje
Nejvyšší spravedlnost
1990 Dalších 48 hodin
1989 Fešák Johnny
1988 Rudé horko

TV seriály

2018 Timeless (TV seriál)
The Day Reagan Was Shot (S02E08)
The Kennedy Curse (S02E05)
Hollywoodland (S02E03)
2017 Manhunt: Unabomber (TV seriál)
Abri (E05)
Pure Wudder (E02)
2016 Quarry (TV seriál)
Horla (E05)
Pusa plná třísek (E03)
Člověku voda nechybí (E01)
2015 Ztracená archa (TV seriál)
Armageddon Protocol (E10)
Jehoshaphat (E09)
The Well Of Souls (E06)
další epizody (5)
Banshee (TV seriál)
Všechno, co jsem se naučil (S03E08)
Kmenová záležitost (S03E05)
Zkouška ohněm (S03E01)
2014 Falling Skies (TV seriál)
Till Death Do Us Part (S04E09)
Saturday Night Massacre (S04E07)
Mind Wars (S04E05)
další epizody (5)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Budeme žít věčně (S01E08)
Pilot (S01E01)
Banshee Origins (TV seriál)
Pod kupolí (TV seriál)
Mimořádné okolnosti (S01E12)
Čtvrtá ruka (S01E09)
Žízeň (S01E06)
další epizody (4)
Falling Skies (TV seriál)
Journey to Xibalba (S03E09)
Strange Brew (S03E08)
2012 Falling Skies (TV seriál)
A More Perfect Union (S02E10)
Death March (S02E08)
Homecoming (S02E06)
další epizody (5)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Mutiny (S01E09)
Sanctuary: Part 2 (S01E07)
Sanctuary: Part 1 (S01E06)
další epizody (5)
Terra Nova (TV seriál)
Soukromá armáda (E12)
Střet (E09)
Důkaz (E08)
další epizody (5)
2010 Hrdinové (TV seriál)
Zeď (S04E18)
Čerstvé rány (S04E14)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Díkůvzdání (S04E11)
Tenkrát v Texasu (S04E08)
Inkoust (S04E03)
další epizody (7)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Dualita (S03E13)
Už se to blíží (S03E09)
Andělé a zrůdy (S03E05)
další epizody (4)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Pravda a následky (S02E10)
Hranice (S02E06)
Ještěři (S02E02)
další epizody (7)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Spad (S01E11)
Za sedm minut dvanáct (S01E08)
Hirodinové (S01E05)
další epizody (5)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace