foto

Bruno Bichir

  • nar. 6.10.1967 (51 let)
    Mexiko, Distrito Federal, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sicario 2: Soldado
2015 Kyky Ryky a pár vajec
2014 Generace Spielberg
2013 Ciudadano Buelna
Kazové hračky
2012 Portion
Todas mías
2010 Chicogrande
El mural
Ranvej
2009 Amar
Otra película de huevos y un pollo
2008 Che Guevara
Erótica: Luz de Luna
Julie
2007 Mosquita muerta
2006 La historia de la vaca y el farsante
Peces plátano
Vejce Toto na útěku
2005 Día menos pensado, El
Mujer de mi hermano, La
2004 Únos
2003 Si un instante
Čekání na štěstí
2002 Ciudades oscuras
2001 Hasta los huesos
Žádné boží zprávy
2000 Cosa que no podría morir, La
Crónica de un desayuno
La máscara de Zorro
Toma de la embajada, La
1999 Extraños
1998 Ciudad que se escapa
Cruz
Evangelium zázraků aneb nový Jeruzalém
1996 Anzuelo, El
Katuwira, donde nacen y mueren los sueños
Pez muerto no nada
1995 Algunas nubes
Espiritus
Plato fuerte, El
Santo Enredo (TV film)
Smrtící informace
Ulička zázraků
1994 Amorosos fantasmas
Días de combate
Jardín del Edén, El
Tu vida y mi vida
1993 Año perdido, Un
Dama de noche
Počátek a konec
¡Aquí espaantan!
1992 Anatomia de una violación
Cazador de cabezas
Golpe de suerte
Lucky Break
Serpientes y escaleras
Smrt a kompas
1991 Patrullero, El
1990 Luna de miel al cuarto menguante
Rojo amanecer
1989 Llueve otra vez
1983 Frida, naturaleza viva
Pod palbou
1977 Fantoche

TV seriály

2019 Doom Patrol (TV seriál)
2017 Nezvěstná (TV seriál)
Nobody's Innocent (E06)
Dig (E05)
Reset (E02)
další epizody (4)
2016 Narcos (TV seriál)
Deutschland 93 (S02E07)
The Enemies of My Enemy (S02E05)
The Good, The Bad, and The Dead (S02E04)
další epizody (5)
2015 Narcos (TV seriál)
La Gran Mentira (S01E08)
You Will Cry Tears of Blood (S01E07)
There Will Be a Future (S01E05)
další epizody (5)
2014 The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Quetzalcoatl (S02E12)
Beholder (S02E11)
další epizody (9)
2010 Soy tu fan (TV seriál)
2004 Heredera, La (TV seriál)
2000 Calle de las novias, La (TV seriál)
1999 Háblame de amor (TV seriál)
1996 La culpa (TV seriál)
1993 Sueño de amor (TV seriál)

Dokumentární

2003 Beyond Borders: John Sayles in Mexico

Režijní filmografie

Filmy

1989 Llueve otra vez

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace