foto

Margaret Jackman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Get Gone
The Committee
2016 Grimsby
Ve jménu Krista
2013 Convenience
2011 Mrs Peppercorn's Magical Reading Room
2007 Control
2006 See No Evil: The Moors Murders (TV film)
2002 Anita a já
1989 Precious Bane (TV film)

TV seriály

2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Zlomený muž (S06E07)
2013 All at Sea (TV seriál)
Great Night Out (TV seriál)
Vesnice (TV seriál)
Leden 1915 (S01E02)
Léto 1914 (S01E01)
Scott and Bailey (TV seriál)
Witness (S03E05)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
Care (S01E06)
2009 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently in the Night (S02E02)
2007 Shameless (TV seriál)
Dangerous Situation (S04E06)
2005 Dead Man Weds (TV seriál)
2004 Thing Called Love, A (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1994 Dwelling Place, The (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace