foto

Oana Paunescu

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Dragonheart: Battle for the Heartfire
7 životů
2015 Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
Král Škorpion: Cesta za mocí
Live
2014 Kira Kiralina
Poslední šance na pomstu
2013 Dracula: The Dark Prince
Walking with the Enemy
2012 Vlkodlak: Bestie mezi námi
2008 Němá svatba
2007 Raptor Island 2: Raptor Planet (TV film)
2006 Detonator
Poločas rozpadu Timofeje Berezina
Stíny minulosti
Zástupce velitele
2005 Dracula III: Odkaz
Hellraiser: Pekelný svět
Nukleární cíl
Proroctví: Zrada
Snuff-Movie
7 vteřin
2004 Chuckyho sémě
Method
Modesty: Dobrodružství Modesty Blaise
Posedlá
2003 Dracula 2: Vzkříšení
Mimic 3: Sentinel
2002 Fény hull arcodra
2001 Princezna zlodějů (TV film)
Train Quest
Wolf Girl (TV film)
2000 Dark Prince: The True Story of Dracula (TV film)
Highlander: Zúčtování
1999 Aliens in the Wild Wild West
Boy with the X-Ray Eyes, The
Dragonworld: The Legend Continues (TV film)
Mladé čarodějnice
Phantom Town
Retro Puppet Master
Search for the Jewel of Polaris: Mysterious Museum (TV film)
Shapeshifter
Witchouse
1998 Excalibur Kid, The
Shrunken City, The
Subspecies 4: Bloodstorm
Teenage Space Vampires
Teen Knight
Werewolf Reborn!, The
1997 Hideous!
Kouzelný duch
Malý duch
The Midas Touch
Vampire Journals
1996 Demon in the Bottle
Johnny Mysto: Boy Wizard
Kouzelné zrcadlo
Kouzelné zrcadlo 2: Kachní hra
Spellbreaker: Secret of the Leprechauns
1995 Josh Kirby: Bojovník s časem: Člověk jako domácí mazlíček
Josh Kirby: Bojovník s časem: Planeta s dinosaury
1994 Bloodlust: Subspecies III
Dark Angel: The Ascent
Hrůza pod zemí
Neviditelný: Kronika Benjamina Knighta
Oblivion
Trancers 4: Jack of Swords
Trancers 5: Sudden Deth
1993 Bloodstone: Subspecies II
Mandroid
1991 Subspecies
11-a porunca, A
1985 Domnisoara Aurica

TV seriály

2017 Comrade Detective (TV seriál)
The Invisible Hand (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace