Reklama

Reklama

Král Škorpion: Cesta za mocí

  • Česko Král Škorpion 4: Cesta k moci (více)
Trailer 1

Vládce království Norvania byl zavražděn a ze zločinu byl obviněn Mathayus, legendární král Škorpion, po jehož stopách se vydává celá armáda vojáků. Mathayus (Victor Webster) je se svými jedinými zbývajícími spojenci, tajemnou ženou a jejím výstředním otcem, posledním, kdo může zastavit krutého následníka trůnu na jeho cestě za ovládnutím pradávné mystické síly. V hlavních rolích filmu se představuje Lou Ferrigno (Neuvěřitelný Hulk) a hvězdná sestava zápasníků, jako jsou Roy "Big Country" Nelson (Vítěz soutěže Ultimate Fighter), Royce Gracie (Síň slávy UFC) a Don Wilson (Trojnásobný mistr světa v kickboxu). (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (51)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Štvrtý Škorpión je naprosto stupídna konina v štýle 90-tkového Hercula. Tvorcovia to asi vedeli a preto sa rozhodli vystaviť všetku jeho zhovädilosť na obdiv a urobiť z nej jedinú prednosť celého filmu. Ostala nám teda priblblá komédia, ale dokázala pobaviť do tej miery že som ju nevypol a to sa počíta. Pravda, scénu kde sa bláznivý vynálezca v obleku z peria snaží vzlietnuť pomocou katapultu a napikuje to do strechy by som asi radšej nechal v seriáli Tom a Jerry. Súboje sú, až na ten úvodný celkom slušné wrestlingové lomenice. Bitka v krčme bola čistá groteska kde nechýbal ani nôž omylom zarazený do zadku a pri girl fighte v aréne letiaci zub cinkol o obrazovku. Ide o to, že Mathayus a spol. hľadajú poklad pomocou hádaniek aby ho nedostal záporák. Že sa obrovské osvalené hovädo votrie v šatočkách do ženského chrámu a že je starovek plný stredovekých stavieb je jasné ako čierna diera. Aspoň jeden krát sa to pozrieť určite dá, teda ak vás hneď skraja neodpudí že sa z legendírneho kráľa Škorpióna stal taký panák. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Kto vlastne vie určiť časové obdobie tohto paškvilu ? Od ťavy premávajúcej sa po neskoro stredovekých hradoch cez magnetické oblečenia. O katapultoch a mechanických drakoch nehovorím, ešte si namiešaj aj MMA súboj žien a vlastne celkovo ten koncept pôsobí až náramne odfláknuto. Zmes najhorších a amatérskych vecí sa stretlo pred kráľom Škorpión, únavné a nezábavné toporné dielo antihercov predvádzajúcich hľadanie kódov a šifier. DaVinci na pranieri, Herkulesové prepotené rekvizity pomohli obliecť sporoodetých hercov. Vrchol Vášho času príde s korunou so stalaktitmi. Čo už. Možno bolo horšie, možno bude. Ale ak kráľovná povie, že bude vládnuť podpore nielen kúziel ale aj vedy a matematiky, nemôžete jej skrátka neveriť. Úbohosť. (videné 16.01.2020, DajTo archív) ()

Reklama

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak pejsek s kočičkou vařili dort. Nejen název této pohádky, ale také břichobol, který je postihl při snědení onoho dortu, způsobil tento film také mě. Doslova páté přes deváté, některé scény snad scénaristé "vykradli" z jiných filmů, a aby toho nebylo málo, film se místy tváří jako parodie. Jenže opět velmi nepovedená. I když zavřu obě oči, hořká pachuť přetrvává, a tudíž bez hvězdy. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Po naprosto tragické trojce, jsem čekal, že si na mě producenti Krále Škorpióna připravili další "skvělý" film. Kdybych film vypnul hned po deseti minutách, tak bych u toho názoru zůstal. Ale jak je vidět, i divné věci se čas od času stávají. Vychvalovat Cestu za mocí nebudu. Od příšerné výpravy, na kterou jsem si stěžoval už minule, po přehnané scény až k vykradačce mých oblíbených filmů. Začátek s výměnou vázy hned dal vzpomenout Dobyvatelům ztracené archy. Ovšem u tanečku mezi břitvami jsem kroutil očima. Musím říct, že se tvůrci alespoň poučili, protože mi film kupodivu vcelku příjemně utekl. Tím chci říct, že se dal sledovat. Možná mi tam hezky zapadla Ellen Hollman. Taky velmi oceňuju (ne)krkavé dialogy. Až tedy na soutěž u stolu, které se účastní i zmiňovaná Ellen. Příběh se tedy už konečně dal snést. Tvůrci pak už definitivně vyměnili poušť za lesy a finále filmu je jak Poslední křížová výprava. Režisér asi musel často koukat na Indyho. Díkybohu, že to je lepší než Bitva osudu. Ale na poli zábavy je to stále zbytečně dole. (28 %) ()

mrclTV odpad!

všechny recenze uživatele

Rovnako nevydarený guláš ako predchádzajúci diel a možno aj trochu slabší. Nie, musím sa opraviť, tento film je až úboho zlý. V mojich očiach je ešte horší ako slabučká dvojka (do hodnotenia hlavne zasiahlo vrcholne nesympatické osadenstvo hercov telenovelovej kvality, prebiedny dej a úplne oničom akcia, pričom všade doslova vidieť nízky rozpočet), skutočne tu nie je nič, čo by som aspoň trochu vyzdvihol. Tento film si u mňa zaslúži jediné hodnotenie. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Don 'The Dragon' Wilson, který hrál Gizzana, byl v úvodní scéně omylem bodnut mečem do nohy, což si vyžádalo několik stehů. (Terva)
  • Sídlom kráľovstva Norvania je vo filme rumunský hrad Rasnov, ktorého počiatky siahajú do 13. storočia. (beso74)
  • Natáčelo se v Rumunsku v lokalitách Rasnov, Snagov, Sibiu a nebo ve studiu Castel Film v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama