foto

Andrew Eaton

  • nar. 1960
    Derry, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Rivalové
2012 Good Vibrations
2011 360
2010 The Trip
Vrah ve mně
2008 Spálené mosty
2007 Síla srdce
2006 Sněhový dort
2005 Tristram Shandy
2003 Kód 46
2002 In This World
Nonstop párty
2000 Vykoupení
1999 With or Without You
1998 Temná hra
Vzkříšení
1997 The James Gang
1996 Jude
1995 Go Now
1994 Family (TV film)

TV seriály

2019 The Crown (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2017 The Crown (TV seriál)
Mystery Man (S02E10)
Paterfamilias (S02E09)
Dear Mrs. Kennedy (S02E08)
další epizody (8)

Dokumentární

2009 Doktrína šoku
2006 Cesta na Guantánamo
1993 John Ford (TV film)
1967 Omnibus (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

1993 John Ford (TV film)
1975 Arena (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace