foto

Hyo-jin Gong

  • nar. 4.4.1980 (40 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gajeong botongeui yeonae
2019 Bbaengban
2018 Doeorak
2017 Jigeum mannaleo gabnida
Peurojekteu paegi
Singgeul raideo
2015 Missing : sarajin yeoja
2013 Goryeonghwagajok
Keunyeoui yeongi (TV film)
2012 Beautiful 2012
Leobeu pikseon
2010 Sowa hamque yeohanghaneun beob
2008 Dajjimawa ri : aginiyeo jiokhaeng geuphaengyeolchareul tara!
Paní Ředkvička
Sestry na cestě
2007 Adeul
Haengbok
M
2006 Gajokeui tansaeng
2005 Cheon gun
2002 Cheoleobtneun anaewa paramanjanhan nampyeon geurigo taekwon sonyeo
Gimgeubjochi 19ho
Poomhaeongjero
Seopeuraijeu
2001 Hwasango
Killeodeului suda
Seonmul
1999 Yeogogoidam doobeonjjae iyagi

TV seriály

2019 Když rozkvétá kamélie (TV seriál)
Dějí se zázraky? (E20)
7 let a 3 měsíce mateřství (E19)
Život osmiletého (E18)
další epizody (20)
2016 Jiltueui hwasin (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2015 Peurodyusa (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2014 Gwaenchana, sarangiya (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2013 Joogoonui taeyang (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
2011 Choegoui sarang (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2010 Pasta (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2007 Komapseumnida (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2005 Keonbbang seonsaengkwa byeolsatang (TV seriál)
2003 Nun saram (TV seriál)
Sangduya, hakgyogaja! (TV seriál)
2002 Ne meotdaero haera (TV seriál)
2001 Hwaryeohan shijeol (TV seriál)

Dokumentární

2012 577 Peurojekteu

Host

TV pořady

2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(30)