foto

Leslie H. Martinson

  • nar. 16.1.1915
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 3.9.2016 (101 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1983 The Kid with the 200 I.Q. (TV film)
1982 Kid with the Broken Halo, The (TV film)
1978 Rescue from Gilligan's Island (TV film)
1976 Escape from Angola
1973 ...And Millions Die! (TV film)
Return of Charlie Chan, The (TV film)
1971 How to Steal an Airplane (TV film)
Mrs. Pollifax-Spy
1970 The Challengers (TV film)
1967 Fathom
Wonder Woman: Who's Afraid of Diana Prince? (TV film)
1966 Batman
1964 For Those Who Think Young
1963 FBI Code 98
PT 109
1962 Black Gold
Lad: A Dog
1957 Big-Foot Wallace (TV film)
Hot Rod Rumble
1956 Hot Rod Girl
1954 Atomic Kid, The

TV seriály

1985 Small Wonder (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
1979 Big Shamus, Little Shamus (TV seriál)
Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 Bigfoot and Wildboy (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Code R (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Swiss Family Robinson (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Double Life of Henry Phyfe (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 No Time for Sergeants (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 Room for One More (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 The Mickey Rooney Show (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
Topper (TV seriál)
1951 The Roy Rogers Show (TV seriál)

Dokumentární

1986 Gary Coleman: For Safety's Sake

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace