foto

James Kee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Velká oříšková loupež
2004 Smrt na dálnici
2003 Bláznivá cesta (TV film)
Bod zvratu (TV film)
2002 Fairytales and Pornography
2001 Lollipops
2000 Law of Enclosures, The
The Ride (TV film)
1999 Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (TV film)
1998 Teenage Space Vampires
Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
1992 Chyťte vraha (TV film)
1989 Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman (TV film)
1988 Dvojí život (TV film)
Shadow Dancing

TV seriály

2016 Cirque du Soleil: Luna Petunia (TV seriál)
2013 Darknet (TV seriál)
Julius Jr. (TV seriál)
2008 Imaginary Bitches (TV seriál)
2003 King (TV seriál)
2002 Večerník (TV seriál)
2001 Blackfly (TV seriál)
Quads! (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Undergrads (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Nocturnal Cabal (S04E10)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Immunity (E04)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Infection (S01E20)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Faraonova kletba/Anděl na palubě (S01E11)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1990 Material World (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky