Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 3

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (125)

Dyas 

všechny recenze uživatele

Vidím tady to špatné hodnocení a jsem docela překvapený, že tu jako jeden z mála dávám čtyři hvězdy. Sice jsem se u toho moc nezasmál, ale zase se mi na to moc dobře koukalo. Těch 86 minut mi ani nepřišlo jako by toho času bylo dvakrát tolik, což jsem tu z některých komentářů vyčetl. Surly, vynikající zlodějíček oříšků s jeho krysím parťákem se pokoušejí vykrást obchod s oříšky, v němž lidští zloději zase spřádají loupežnické plány na banku. To mě docela dostalo :D Lidé vykrádají bankou, zatímco je samotné vykrádají veverky :D ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

"Velká oříšková" dijak neurazila, ale že bych z ní byl nějak odvařený to teda ne. Asi největší zápor animáku beru až nestoudnou podobnost se Za plotem. Opět jde o tlupu zvířat co hledá zásoby na zimu, opět je hlavním hrdinou "sobecký hajzlík", opět tu máme "někoho zevnitř" (jen tenkrát to byl kocour, ne pes), opět lidé vystupují groteskním způsobem... mám pokračovat? Je to neuvěřitelné. Díky tomu ať chci nebo ne srovnávám a "plot" vyhrává na celé čáře. Kompletně. A to ani neřeším jestli pytel ořechů lze vůbec poplést zapytelm s penezi ;). Takže je to za 2,5 (zaokrouhleno na 3). ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Pro nás zvířata je to těžké....... Pár vtipů to má, ale jako celek mě to nevzalo. Někdy si scénář jde svou cestou a přestává fungovat. Podobnost s příběhem "Za plotem" je až moc nápadná ale aby to fungovalo zde musíte přehlédnout řadu výmyslů. Pro děti to bude určitě parádní jízda, ale pro ostatní jen průměrný příběh. Díky, ale příště bez píšťalek a jen lízání. Vydržte závěrečné titulky. Ne kvůli hloupé hudbě, ale kvůli dvou dodatkům na úplném konci. Ještě se trochu zasmějete. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Logika si zde dává těžkou dovolenou. Lupiči plánují vykrást banku tak, že koupí barák s oříšky naproti banky pak se tam prokopou udělají tam díru dynamitem a vymění prachy za pytle s oříšky (jak chtěly vyřešit tu díru je mě záhadou nemluvě o tom, že ten výbuch by probudil celé město) . Vede jich chlápek,kterého v nedávné době propustily z vězení a tam si našel kumpána na vykradení banky a ze staré party ještě přibral 2 kámoše. Do toho se namíchá jeden veverák, kterého vyhostily z parku jelikož ho zničil se svým tupým nemluvným kámošem krysou a parta zvířat z parku,která hledá obživu jo a abych nezapomněl jedna fena ještě. Celé to je takřka absolutně nevtipné (prdící svišťové pokusy o vtipy se slepým krtkem jakákoliv scéna s Greysonem čestná výjimka je souboj ptáka s veverkou na stěrači auta) a o originalitu to též nezastavilo kdo viděl Za Plotem (podobná zápletka krádež na začátku toho vozíku s ořechy je dokonce hodně podobné té z Za Plotem) Rattatouille (ta krysa je přesná kopie té z toho animáku) případně Angry Birds (podoba toho ptáka) může mít deja vu. 40 procent za píseň od Psy (bohužel bez textu jen zvuky) a za příběh a tu jednu vtipnou scénu . ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Je to animované a hýbe se to. Pokud vyžadujete více, hledejte jinde. S produkcí levných animovaných filmů už je to jako s produkcí levných hororů. Scénář nestojí za nic, za podpory korejského ministerstva kultury to naanimují stovky Korejců, hudba se nahraje někde v Makedonii a nejvíc práce dá najít několik slavných herců, kterým se v posledních letech příliš nedaří a za to dopoledne před mikrofonem si nemůžou říci tolik. Výsledek je samozřejmě v lepším případě přímo úměrný kvalitě scénáře – slabší dvě hvězdičky. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama