foto

Richard Steinmetz

  • nar. 1.2.1959 (60 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Smrtelné proroctví
2005 Inside Out
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
Válečné příběhy (TV film)
2002 And She Was
2001 Cahoots
Jedinečný
Šílená / Krásný
2000 Falešný únos
1996 Mrakodrap
1994 Policajti ve výslužbě (TV film)
1991 Liquid Dreams
Pozdě k večeři
1989 Otroci New Yorku
1988 Hot Splash
1985 Osa

TV seriály

2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk rozhoduje zápasy playoff (S07E13)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mladík a jeho ságo (S09E08)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Neohlížej se (S01E02)
Odložené případy (TV seriál)
Světlušky (S04E08)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Digger: Part 2 (S01E09)
1999 Passions (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Jose Chung's 'Doomsday Defense' (S02E09)
1995 Odpadlík (TV seriál)
Jinde a v jiné době (S04E10)
1991 Egoli: Place of Gold (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
The Reaper's Helper (S01E03)
1983 Loving (TV seriál)

Dokumentární

2007 The Life and Death of Anna Nicole (TV film)
2002 Jesus Is Coming
2001 Anna Nicole Smith: The E! True Hollywood Story (TV film)

Host

TV pořady

2004 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky