Reklama

Reklama

Šílená / Krásný

Trailer

Obsahy(1)

Nicole je problémové děvče z bohaté rodiny. Carlos je kluk z latinsko-amerického předměstí. Chodí na stejnou střední školu, ale zatímco Nicole jen tak životem pro proplouvá a své deprese utápí v alkoholu a bezcílném poflakování s kamarádkou, Carlos má před sebou jasný cíl. Chce jít na námořní akademii a chce se stát pilotem vzdušných sil námořnictva. Nicole se nápadně hezký Carlos zalíbí a rozhodne se, že ho získá. Neustále mu nadbíhá, až se jí to nakonec podaří. Rozmar rozmazlené holky má ovšem překvapivý výsledek. Nicole zjišťuje ke svému překvapení, že se poprvé v životě skutečně zamilovala. Mezi oběma vznikne romantický milostný vztah, ale Carlosova rodina ohrnuje nad bílou bohatou holkou s nevalnou pověstí noc. Carlosova přísná matka dá Nicole jasně najevo, že do jejich komunity nepatří. Carlos zjistí, že Nicolin otec Tom Oakley je významný politik. Ten nabídne talentovanému chlapci pomoc a podporu při studiu na akademii. Zároveň ho však varuje, jeho dcera je destruktivní osobnost se sebevražednými sklony, závislá na alkoholu. Žádá ho, aby se s Nicole rozešel, jinak ho zničí. Carlos nakonec nátlaku z obou stran podlehne. Je však možné vzdát se opravdové lásky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme zase jednu teenagerskou romantiku. Hodný, slušný a chudší syn mexických přistěhovalců Carlos se zamiluje do dcery poslance, bydlící v bohaté čtvrti. Ale Nicol je nespoutaný živel. Kouří, pije a chodí za školu. Protiklady se však, jak známo, přitahují a tak to dopadne, jak má, i s velkým happyendem. Čili zase vše při starém, ale mě se na to dívalo docela dobře a neuráželo mě to. Možná k té pohodě přispěla naprostá absence humoru, o který se vždy takové filmy snaží, ale vychází to většinou trapně a divák pak více trpí. Takže suma sumárum, já jsem spokojen a film mohu doporučit, protože má svou hodnotu a sílu. 3 a půl*= 70% ()

Peiper2 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrné romantické drama s mojí oblíbenou Kirsten Dunst. Sice nějak nemůžu uvěřit, že by se todle mohlo stát ve skutečnosti, ale tak je to film a příběh je jinak docela fajn. Hodně dobrý jsou pak herci - jak právě Kirsten Dunst, tak i Jay Hernandez podávají hodně dobrý výkon. Díky tomu mi film velmi rychle uběhl a po jeho skončení jsem měl velmi příjemný pocit. ()

Reklama

Lopic 

všechny recenze uživatele

Ano, variací na toto téma už tu bylo hodně, ale Šílená/Krásný patří určitě k tomu lepšímu. Nemalou měrou se na tom podíli uvěřitelně zahrané postavy od Jay Hernandeze, který mi oproti mnoha uživatelům nepřišel špatný, a hlavně od Kirsten Dunst, která předvedla, že má talent. No a navíc jí to moc sluší a doteď sem si myslel, že je plochá jak prkno, ale evidentně tam něco bude :) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Šialená-krásny je príjemná, celkom netradičná teen romantika, ktorá snáď neurazí ani staršieho diváka, ktorý na ňu náhodou natrafí v televízii. Ako napríklad ja. Za krásnu tu paradoxne nie je Kirsten Dunst, ktorú vedia vizážisti namachliť aj krajšie, ale Jay Hernandez, ktorý o bohaté, trochu rozmaznané dievča prejaví záujem. Príjemný film, ktorého DC vzhľadom na pridaných 40 minút určite nechcem vidieť. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Vždyť to znáte. Dva se do sebe zamilují, ale jejich vztah není snadný. Na mnohé překážky musejí vynaložit spoustu energie, nervů a odvahy. Ale jejich láska je silná a díky ní dokáží vše. Námět není nikterak originální, ale zpracování je skutečně zdařilé. Film nepůsobí kýčovitě, herci hrají velmi slušně a když se jedno s druhým takhle pěkně sejde, i americká romantická komedie o dvou odlišných lidech, kteří se do sebe zakoukají může být ve výsledku výborný film. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Většina záběrů ze školy se natáčela ve skutečné škole a studenti posloužili jako komparz. (don corleone)
  • Jay Hernandez se musel naučit většinu svého textu ve španělštině foneticky, protože tímto jazykem nemluví. (don corleone)
  • Kirsten Dunst měla mít ve filmu i scénu, ve které bude nahá. Konkrétně ta, ve které jde z postele pro kondomy kolem uklizečky. Podle scénáře ji měla zahrát bez oblečení. (don corleone)

Reklama

Reklama