foto

Martin Le Maitre

  • nar. Zimbabwe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Odstřelovač: Reloaded
Winnie Mandela
2009 Tři pátrači a tajemství strašidelného zámku
2008 Mafrika
Ďáblova pouta (TV film)
2007 Sbohem, Bafano
2006 Dotkni se ohně
2004 Berserker
Gums and Noses
1999 Honba za diamanty
1995 Cyborg Cop III
Srdce a myšlenky
Čas
1994 Cyborg Cop II
Dark Desires: Thelma (TV film)
1993 Daisy de Melker (TV film)
Mistr kickboxu 2: Na smrt
1990 Othello (TV film)
1989 Diamond in the Rough

TV seriály

2014 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Honba začíná (S01E02)
2002 Safari (TV seriál)
1996 Suburban Bliss (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Smut and Nothin' But (S03E36)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)

Dokumentární

2003 Leonardo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky