foto

Helen Kleeb

  • nar. 6.1.1907
    South Bend, Washington, USA
  • zem. 28.12.2003 (96 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Walton Easter, A (TV film)
1995 Walton Wedding, A (TV film)
1993 Walton Thanksgiving Reunion, A (TV film)
1982 Day for Thanks on Walton's Mountain, A (TV film)
Nejlepší bordýlek v Texasu
Wedding on Walton's Mountain, A (TV film)
1981 Dobrodružství Toma Sawyera a Huckleberryho Finna (TV film)
1976 Eleanor and Franklin (TV film)
1975 Art of Crime, The (TV film)
1972 Couple Takes a Wife, The (TV film)
1971 Hvězdná dívka
Little Game, A (TV film)
They Call It Murder (TV film)
Vanished (TV film)
1970 Rozlícené posluchárny
1968 Blue
Večírek
1967 Osm na útěku
Pan Fitzwilly
1966 Munster, Go Home!
Štístko
1965 Cesta spásy
1964 Sedm květnových dní
Sex and the Single Girl
Sladká Charlotte
1963 Hračky na půdě
1962 40 Pounds of Trouble
Mandžuský kandidát
1961 Ada
The Young Savages
1960 Cage of Evil
1959 Altánek
Curse of the Undead
1958 Chci žít!
High School Confidential!
Summer Love
1957 Hot Summer Night
The Invisible Boy
1956 A Day of Fury
Přesvedčení
There's Always Tomorrow
1955 Hodiny zoufalství
1954 Nádherná posedlost
Witness to Murder
1953 99 River Street
Half a Hero
1952 Kansas City Confidential

TV seriály

1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Code R (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Jess-Belle (S04E07)
1962 Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bold Venture (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Those Whiting Girls (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
That's My Boy (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace