foto

Tobias Nath

  • nar. 24.5.1979 (41 let)
    Bochum, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Morgen früh, wenn Gott will (studentský film)
2008 Mama arbeitet wieder (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
2004 Tatort - Herzversagen (TV film)
2003 Tatort - Väter (TV film)
2002 Dům pro psa (TV film)
2001 Ehemänner und andere Lügner (TV film)
2000 Das Alibi (TV film)
1998 Tod auf Amrum (TV film)
1997 Natalie - Die Hölle nach dem Babystrich (TV film)
1996 Brennende Schnecke, Die (TV film)
1994 Natalie - Endstation Babystrich (TV film)
1985 Vyhlídka na vraždu

TV seriály

2016 Alles Klara (TV seriál)
Tod eines Köhlers (S03E05)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Quarantäne (S10E29)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Vertrauensbruch (S10E22)
Unwegsamkeit (S10E21)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Tváří v tvář smrti (S10E11)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 Der Laden (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky