foto

Toks Olagundoye

  • nar. 16.9.1975 (44 let)
    Lagos, Nigérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Carmen Sandiego: Krást či nekrást (TV film)
2019 Steven Universe ve filmu
The Death and Return of Superman
2018 Dog Days
Tremors (TV film)
2017 Unicorn Store
2012 A Beautiful Soul
2009 Absolute Trust
2005 The Salon
2002 Karamelka

TV seriály

2019 Carmen Sandiego (TV seriál)
Becoming Carmen Sandiego: Part I (S01E01)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm In Love (S04E17)
I Need to Find My Frenemy (S04E15)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Super Tuesday (S07E05)
South Carolina (S07E04)
Pledge (S07E03)
další epizody (4)
2018 Dirty John (TV seriál)
Remember It Was Me (S01E03)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Last Christmas! (S02E06)
The Most Dangerous Game... Night! (S02E01)
From the Confidental Casefiles of Agent 22! (S01E17)
další epizody (6)
Me, Myself and I (TV seriál)
Video Games (E10)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
CHiPs and Salsa (S09E19)
2017 Kačeří příběhy (TV seriál)
Hrůzostrašní podzemní koulíci! (S01E05)
Zkázonosná zábava! (S01E02)
Žjóva! (S01E01)
Me, Myself and I (TV seriál)
New Job (E06)
The Card (E03)
Americký táta (TV seriál)
West to Mexico (S14E22)
Bazooka Steve (S14E12)
2016 Notorious (TV seriál)
The Perp Walk (E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Křížová palba (S08E22)
Peklo na střeše (S08E21)
Nůž v zádech (S08E18)
další epizody (7)
2015 Oscar's Hotel for Fantastical Creatures (TV seriál)
Pickle and Peanut (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Lucky (S03E10)
More Than Words (S03E04)
Castle na zabití (TV seriál)
Pan a paní Castlovi (S08E08)
Svůdce (S08E07)
Životní vzor (S08E06)
další epizody (6)
2014 Clash-A-Rama! (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
There Goes the Neighbors' Hood (S02E22)
All That Jazzy Jeff (S02E21)
Close Encounters of the Bird Kind (S02E20)
další epizody (11)
2013 Steven Universe (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
A Christmas Story (S02E11)
Supreme Like Me (S02E10)
Thanksgiving Is No Schmuck Bait (S02E09)
další epizody (23)
2012 The Neighbors (TV seriál)
Juan of the Dead (S01E10)
Merry Crap-mas (S01E09)
Thanksgiving Is for the Bird-Kersees (S01E08)
další epizody (10)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Wednesday's Child (E07)
Záměna (TV seriál)
The Persistence of Memory (S01E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Přístav v bezpečí (S09E05)
2010 Futurestates (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Hide Sight (S07E07)
2006 3 libry (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
C.O.D. (S14E24)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
The Real (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky