foto

Laurence Masliah

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hippocrate
2012 Estonka v Paříži
2003 Le Tango des Rashevski
2002 Un monde presque paisible
1999 Passé-composé (TV film)
Une vie de prince
1998 Byznys je byznys
Inconnu de Strasbourg, L'
Le Goût des fraises (TV film)
1997 La Divine Poursuite
Parents modèles, Les (TV film)
Prix de l'espoir, Le (TV film)
1996 Abel
Chassés-croisés (TV film)
Génération vidéo (TV film)
Échappée belle, L'
1995 Belle de Fontenay, La (TV film)
Francouzka
1994 Adieu les roses (TV film)
Hirondelles ne meurent pas à Jerusalem, Les
Un alibi en or (TV film)
1993 Bohužel pro mě
1989 Vouivre, La
1988 Enfance de l'art, L'
1987 Pěstuj si pravačku
1985 Part de l'autre, La (TV film)
Signé Charlotte
1984 Rozmar
1983 Jménem mých blízkých
1982 Après tout ce qu'on a fait pour toi (TV film)
1980 Neveu de Rameau, Le (TV film)
1977 Moi, fleur bleue

TV seriály

2015 Profil zločinu (TV seriál)
Viscéral (S06E02)
2014 Profil zločinu (TV seriál)
Bouře 2/2 (S05E06)
Jeden za všechny (S05E01)
2013 Profil zločinu (TV seriál)
Vyjít ze stínu (S04E12)
2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Les Larmes de Pasquin (S01E01)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Au nom du père (S04E06)
Famille d'accueil (TV seriál)
Nage libre (S10E04)
Ying et yang (S10E03)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Dávná láska (S09E05)
Žhář (S09E03)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Une femme en blanc (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
1994 Novacek (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1985 Au nom de tous les miens (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2007 Laissez-les grandir ici!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky