foto

William Robert Sivel

  • nar. 1907
    Dedeağaç, Alexandrupoli, Řecko
  • zem. 1982
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1982 Poutnice ze Sans-Souci
1979 École est finie, L'
1978 Cukr
État sauvage, L'
1977 Violette & François
1976 Néa
Osudové ženy
1974 Vos gueules les mouettes!
1973 Léčba šokem
Rabín Jákob
1972 Caïds, Les
César a Rosalie
1971 Rivalové pod rudým sluncem
1970 Doznání
1968 La Prisonnière
Zbraně pro San Sebastian
1967 A coeur joie
Tonoucí se stébla chytá
Toutes folles de lui
1964 Černý Tulipán
1963 Pohrdání
1962 Bonnes causes, Les
Nejdelší den
1961 Amours célèbres
La bride sur le cou
1960 Moderato cantabile
Pravda
1959 Babeta jde do války
Délit de fuite
Horečka stoupá v El Pao
Le femme et la pantin
Voulez-vous danser avec moi ?
Zákon
1958 Drak
Et ta soeur
Manželství Terezy Étiennové
1957 Nathalie
Tahiti ou la joie de vivre
Špioni
1956 Dobrodružství Tilla Ulenspiegla
1955 Les Hommes en Blanc
Printemps, l'automne et l'amour, Le
Ďábelské ženy
1954 Mam´zelle Nitouche
Sang et lumières
Scenes de ménage
1953 Jeunes mariés
L'ennemi public n° 1
La route Napoléon
Mzda strachu
Návrat dona Camilla
Pyšní
1952 Coiffeur pour dames
Le Boulanger de Valorgue
Le Trou normand
1951 Le voyage en Amérique
Pan Fabre
1950 Édouard et Caroline
1949 Au grand balcon
Manon
1948 Après l'amour
1947 Ďábel v těle
1946 Večer čekejte přítele
1945 Peloton d'exécution
1943 Au bonheur des dames
Havran
Pierre et Jean
1942 La symphonie fantastique
Vrah bydlí v čísle 21
1941 Bylo jich šest ..
1940 Battement de coeur
Narcisse
1939 Les otages
Trois de Saint-Cyr
1938 J'étais une aventurière
Prison sans barreaux
1937 Coupable, Le
Gribouille
Ohnivé polibky Neapole
1936 Club de femmes
La vie parisienne
Mayerling
1935 L'équipage
1934 Aventurier, L'

Dokumentární

1985 Carné, l'homme à la caméra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace