foto

George Chuvalo

  • nar. 12.9.1937 (81 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sicilian Vampire
2005 Lee's Offering
1999 Zajatci vesmíru
1998 Špinavá práce
1991 The Return of Eliot Ness (TV film)
1989 Prom Night III: The Last Kiss
1987 Last Man Standing
1986 Moucha
1979 Stone Cold Dead
1978 I Miss You, Hugs and Kisses

TV seriály

1990 Protiúder (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)

Dokumentární

2009 Muhammad Ali: Tváří v tvář

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace