Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí část hororové řady Prom Night se točí okolo Mary Lou Maloneyové, která se vrátila, aby se stala královnou Hamiltonské střední školy. Žhavou adeptkou na korunu je mladá Sarah, kterou i s jejím přítelem Alexem čekají hrůzné chvíle. Když se Alex dostane do světa mrtvých které Mary Lou zabila, vydává se mu Sarah na pomoc. (Croma)

(více)

Recenze (19)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ako už u kanadskej hororovej série Prom Night býva zvykom, aj tretie pokračovanie s názvom The Last Kiss dostal na starosť začínajúci televízny filmár, tentokrát chlapík menom Ron Oliver. Oproti vydarenej dvojke je tu badať mierny pokles kvality, miera zábavnosti je však stále pomerne vysoká. Nová prestaviteľka démonickej Mary Lou Courtney Taylor je sympatická, mordy sú originálne a je jasné, že režisér a scenárista v jednej osobe Oliver to celé nebral príliž vážne a formát hororovej komédie mu bol bližší než nejaký vážne poňatý slasher. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Mary Lou je zpět velkém stylu. Už samotný začátek, kdy pilníkem přepiluje pekelné řetězy aby se vrátila dává tušit dobrou zábavu. Mary Lou se tentokrát zamiluje a začíná odstraňovat z cesty všechny, kdo stojí v cestě její lásce. Ubylo gore, ale originální a nápadité vraždy zůstaly (zmrzlina, sušák) a přibyla velká dávka humoru. Mary Lou hláškuje při vraždách skoro jak Freddy Kruger (Máš velké srdce. Chceš ho vidět?), hlavní hrdina ji v tom zdatně sekunduje a jeho uťáplá přítelkyně se ve finále mění na akční hrdinku. Není to strašidelný, ale je takové to klasické zábavné osmdesátkové béčko, které rád nadhodnotím. Už jen za to zombie peklo na konci. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pomerně zábavná slátanina, místy s až Troma nádechem. Mary Lou (jiná herečka) je zpátky a snaží se svést jednoho mlaďocha, aby jí byl druhem na závěrečném záhrobním maturiťáku - a samozřejmě si přitom neodpustí nějakou tu vraždu. Takže je to nadpřirozený odlehčený slasher, něco jako dvojka, s prvky klasického osmdesátkového hororu. A na konec dojde dokonce i na zombíky. Prostě mišmaš, ale i když je to blbost, která hodně rychle vyšumí, alespoň se pořád něco děje. Dobrá je touchdown ochcávačka, jo a bacha: ten týpek v závěru, jak si vystřelí mozek, nepřipomíná vám Jokera v podání Ledgera? ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Mary Lou se vrátila, tentokrát však přináší víc humoru než hororu. Tenhle odklon od vážnějšího pojetí předchozího dílu mě osobně ale příliš nevoní, a to i přesto, že hlavní hrdina je sympaťák, co umí tropit švandu. Ubylo napětí, ubylo vražd, za to přibylo několik nehezky umělých ohníčků, paprsků a vedlejších zbytečných postav. Michael Ironside vypadl úplně. Takže ne tak dobré jako dvojčička, ale coby střelená hororová komedie by vás to nemělo nasrat. Tedy snad. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Kvalitativní propad téměř do hlubin filmové žumpy. Všechno, čím okouzlovala parádní dvojka, je tu znásilněno a zkarikováno. Mary Lou Maloney vystupující jako pouhopouhá štětka s průvanem v pískovně a originální démonické rejdy vystřídala levná laserová show. Komediální pojetí bych překousl, bylo-li by se čemu smát. Tydýtství všeho a všech mi k tomu bohužel nestačí. Několik povedených pasáží jsem si ale našel, třeba zombie útok na hřišti či posmrtné aranžmá účastníků zájezdu do záhrobí. Trojka to tedy na dvojku ze zoufalství vytáhne. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama