Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlomyslný smolař nalezne své pravé poslání – otevře si totiž velmi úspěšnou firmou zaměřující se na pomstu.  Nedlouho poté, co Norm Macdonald opustil pozici moderátora skeče Weekend Update v rámci televizní show Saturday Night Live, se objevil právě v této komedii o mazaném Mitchi Weaverovi (Norm Macdonald), který spolu s parťákem Samem McKennou (Artie Lange) založí firmu na pomstu (Špinavá práce, s. r. o.), a to s cílem vydělat 50 000 dolarů na transplantaci srdce pro Samova tátu (Jack Warden). Nejdříve se jim podaří zničit diktátorského manažera kina (Don Rickles) a pak si najmou prostitutky, aby během natáčení televizní reklamy obchodníka s auty hrály mrtvoly. Pohádkově bohatý developer Travis Cole (Christopher McDonald) si však začne dělat starosti, neboť Mitch a Sam mu začnou narušovat jeho plány na likvidaci domu jedné nejmenované ženy. Cole si je totiž původně najal, aby dům zničili, a on tak mohl nařídit demolici. Danou budovu však Cole nevlastní, takže problémy na sebe nenechají dlouho čekat, a to hlavně proto, že zde žije také babička Mitchovy přítelkyně. Spor nakonec dospěje k dramatickému závěru. V epizodních rolích se ve snímku objevují Chevy Chase, nedávno zesnulý Chris Farley, bývalá dětská hvězda Gary Coleman, Adam Sandler či John Goodman. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl hodnocení a navíc jsem zjistil, že to režíroval ten úchylnej tatík ze seriálu Plný dům, tak jsem se původně na to ani nechtěl dívat. Ale hned na začátku mě něco pobavilo a už jsem u toho vydržel až do konce. Humor je sice poněkud primitivní, ale film nesklouzává ani vyloženě k nějaký trapnosti. Občas jsem se u toho zasmál a vzhledem k tomu, že film trvá asi 70 minut (tady se píše 82), tak to uteklo jako voda. Docela mě překvapilo obsazení vedlejších rolí. Chevy Chase se tam občas mihne, John Goodman řekne asi 3 věty a Adama Sandlera, kterej je tady taky uvedenej, jsem si vůbec nevšimnul. 65% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Ty jsi mámě zahýbal?" "Ne, ona byla u toho. Kdo myslíš, že to fotil?" Po všech těch komentářích jsem to čekal horší, ale nakonec jsem se docela bavil. Některé vtípky byly zábavné, hlavně ty vrstevnaté a sériové (vyhazování z budov). Prvotní nápad (firma na pomsty) mohl sice být využit více a i lépe, ale i tak je to zábavné. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrná komedie se slizkým vytlemencem Normem MacDonaldem a nevyužitým potenciálem zápletky a prvotního nápadu vůbec (firma, specializující se na pomsty - a že by se s tím nápadem daly dělat věci!). To, že na plakátu či přebalu VHS se po boku MacDonalda vyskytoval Chevy Chase, byla klamavá reklama,ve filmu má jen epizodní roli lékaře. 20% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Poslední film ve kterém si zahrál Chris Farley. (Pumiiix)

Reklama

Reklama