foto

Len Cordova

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Krvavé nebe (TV film)
2001 Horrorvision

TV seriály

2016 Ray Donovan (TV seriál)
Marisol (S04E02)
Dívka s kytarou (S04E01)
2014 Pomsta (TV seriál)
Blood (S03E18)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Plný dům hrůzy (S04E05)
Dexter (TV seriál)
Na slunci s točenou zmrzlinou (S07E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Misconceptions (S09E05)
2011 The Protector (TV seriál)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Co za peklo? (S01E12)
Ztraceni (TV seriál)
Žij s námi, sám zemřeš (S02E23)
2004 LAX (TV seriál)
2001 The Chronicle (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Dokumentární

2009 Lost: Destiny Calls (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace