foto

Michael McCuistion

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Justice League vs. the Fatal Five
2018 Give Till It Hurts
Scooby-Doo a Batman: Spolu a odvážně
2017 Batman vs. Two-Face
2016 Batman: Return of the Caped Crusaders
Batman: The Killing Joke
2015 Marvel's Super Hero Adventures: Frost Fight! (TV film)
2014 Scooby Doo: Vítězné góly
2013 Iron Man & Hulk: Heroes United
2012 Ben 10: Alien Dimensions (TV film)
Scooby Doo: Maska Modrého sokola
2008 Dangerous Calling
2007 Broke Sky
Mladí Titáni v Tokiu
1998 Batman & Mr. Freeze: Supernula
1997 Batman a Superman (TV film)
1996 Superman: The Last Son of Krypton (TV film)

TV seriály

2019 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
House of M (S05E23)
Atlantis Attacks (S05E22)
Widowmaker (S05E21)
další epizody (10)
Young Justice (TV seriál)
Away Mission (S03E05)
Private Security (S03E04)
Eminent Threat (S03E03)
další epizody (5)
2018 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
The Last Avenger (S05E13)
Descent of the Shadow (S05E12)
The Lost Temple (S05E11)
další epizody (24)
2017 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
New Year's Resolution (S04E14)
The Return (S04E13)
Under the Spell of the Enchantress (S04E12)
další epizody (18)
2016 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
World War Hulk (S03E22)
Building the Perfect Weapon (S03E21)
U-Foes (S03E20)
další epizody (22)
2015 DC Super Friends (TV seriál)
Avengers - Sjednocení (TV seriál)
Avengers World (S02E26)
New Frontiers (S02E25)
Avengers Underground (S02E24)
další epizody (19)
2014 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
The Age of Tony Stark (S02E07)
Nighthawk (S02E06)
Beneath the Surface (S02E05)
další epizody (18)
2013 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
Planet Doom (S01E15)
Hulk's Day Out (S01E14)
In Deep (S01E13)
další epizody (15)
2011 New Teen Titans (TV seriál)
Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Mitefall! (S03E13)
Four-Star Spectacular! (S03E12)
Crisis: 22,300 Miles Above Earth! (S03E11)
další epizody (16)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Tower Prep (TV seriál)
Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Darkseid Descending! (S02E23)
The Knights of Tomorrow! (S02E22)
Cry Freedom Fighters! (S02E21)
další epizody (22)
2009 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Death Race to Oblivion! (S02E01)
The Fate of Equinox! (S01E26)
Mayhem of the Music Meister! (S01E25)
další epizody (23)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Invasion of the Secret Santas! (S01E04)
Evil Under the Sea! (S01E03)
Terror on Dinosaur Island! (S01E02)
další epizody (4)
Ben 10: Alien Force (TV seriál)
Senzační Spider-Man (TV seriál)
2006 Legion of Super Heroes (TV seriál)
2003 Teen Titans (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
The Zeta Project (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
1996 Superman (TV seriál)
1993 Batman (TV seriál)
Harley and Ivy (S01E47)
1992 Batman (TV seriál)
Off Balance (S01E44)
Christmas with the Joker (S01E38)
I Am the Night (S01E34)
další epizody (5)

Dokumentární

2015 An Act of Love

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace