foto

Kamil Pulec

  • nar. 1.9.1963 (54 let)
    Prešov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cena facky (divadelní záznam)
2011 Harold a Maude (divadelní záznam)
2009 Klíček
2007 Božena Němcová: Viktorko! Karlo!! Báro!!! (divadelní záznam)
1995 Artuš, Merlin a Prchlíci
1994 Potkal jsem ho v ZOO

TV seriály

2008 Černá sanitka (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
1994 Medvědi nic nevědí (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Rozsudek - Rodinná oslava (S01E04) (epizoda)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace