foto

Kimberly Adams-Galligan

  • nar. 3.8.1963 (56 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Zlom
2016 Zabít Reagana (TV film)
2014 Smrt čmuchala
V oku tornáda
2013 Práskač
2012 Zjevení
2004 Národní bezpečnost (TV film)
1999 The Minus Man
1994 Minotaur

TV seriály

2019 Město na kopci (TV seriál)
The Night Flynn Sent the Cops on the Ice (S01E01)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Double Up & Back (S03E01)
2016 Colony (TV seriál)
Stranger Things (TV seriál)
Chapter Four: The Body (S01E04)
Chapter Three: Holly, Jolly (S01E03)
Chapter Two: The Weirdo on Maple Street (S01E02)
další epizody (4)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
Kali (S02E09)
Limbo (S02E08)
další epizody (10)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
1984 (S01E10)
Up Helly Aa (S01E09)
The 214s (S01E08)
další epizody (10)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Taken Away (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace