foto

Terry Kelley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Subira
2017 The Shickles
2016 South32
2013 A Dog's Life (TV film)
2009 Eugene
2006 Split Decision (TV film)
Veselý prachy
2005 American Black Beauty (TV film)
Boardwalk Poets
Keep Your Distance
2004 Puppet Master vs. Demonic Toys (TV film)
Sklapni a polib mě
2002 Rose's Garden
2001 Blasphemy the Movie
Month of Sundays, A
1999 Nice Guys Sleep Alone
1998 Novodobí Robinsoni
1997 Jack Frost: Sněhový zabiják
Sweethearts
1996 Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
1994 Angel of Destruction
Rave Review
Tyranosaurus junior

TV seriály

2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
Fillory and Further (S05E13)
Purgatory (S05E10)
Acting Dean (S05E07)
další epizody (4)
2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
Home Improvement (S04E08)
Escape from the Happy Place (S04E05)
Lost, Found, Fucked (S04E02)
2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Fillorian Candidate (S03E12)
Do You Like Teeth? (S03E06)
The Losses of Magic (S03E03)
2017 Smaragdové město (TV seriál)
No Place Like Home (E10)
They Came First (E07)
Beautiful Wickedness (E06)
další epizody (7)
Bull (TV seriál)
What's Your Number (S01E15)
2014 Gang Related (TV seriál)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Šalvar kamíz (S04E03)
2012 Battleground (TV seriál)
He's Here to Help (E11)
It's Getting Ugly (E09)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volba (S02E12)
Dvě role (S02E09)
Dům v Gettysburgu (S02E06)
další epizody (4)
2010 Rubicon (TV seriál)
You Never Can Win (E13)
A Good Day's Work (E11)
No Honesty in Men (E09)
další epizody (7)
2008 Bratrství (TV seriál)
All the Interim Is Like a Phantasma (S03E07)
Let Rome Into Tiber Melt (S03E03)
Uneasy Lies the Head (S03E01)
2007 Bratrství (TV seriál)
Call Letter Blues 1:2-6 (S02E09)
Only a Pawn... 1:7-8 (S02E07)
Dear Landlord 1:3-4 (S02E05)
další epizody (5)
2006 Bratrství (TV seriál)
Matthew 22:10 (S01E11)
Ecclesiastes 7:2 (S01E09)
Samyutta 11:10 (S01E06)
další epizody (4)
Smith (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
Manželská krize (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
Masked Rider (TV seriál)
1994 V.R. Troopers (TV seriál)
1993 Key West (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Poslední prolog (S01E02)
Strážci vesmíru (TV seriál)
1992 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Nemohu uvěřit, že tě ztratím (S05E18)
Pojď ke mně blíž (S05E10)
1991 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Pojďte se mnou (S05E08)
To mě ani nenapadlo (S04E18)
1990 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Moje srdce patří tátovi (S03E24)

Dokumentární

2010 Reconciliation, Mandela's Miracle

TV pořady

2010 Sports Show with Norm Macdonald (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky