foto

Patch Mackenzie

  • nar. 10.12.1942 (76 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Mike's Kids
1993 Nesplněné sliby (TV film)
1989 Goodnight, Sweet Marilyn
1988 Obranná hra
1987 Ostrov živých
Temná věž
1982 Vlastní spravedlnost
1981 Promoce
1980 Nightside (TV film)
Serial
1978 Death Dimension
Rodinný lékař
1976 Goodbye, Norma Jean
W. C. Fields and Me

TV seriály

1992 Amazing Live Sea-Monkeys, The (TV seriál)
1988 Supercarrier (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
E/R (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Romance Theatre (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Young Maverick (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Get Christie Love (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Drahý otče... Znovu (S01E18)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

1970 New Love, American Style (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace