foto

Čieko Baišó

  • nar. 29.6.1941 (77 let)
    Kita, Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gamba: Gamba to nakama-tachi
2014 Čiisai O'uči
2013 Hameln
Nijushi no Hitomi (TV film)
Subete wa kimi ni aeta kara
Tókjó ni kita bakari
2011 Šiawase no kiiroi hankači (TV film)
2010 Zatôichi: The Last
2009 Honokaa bôi
Širahata no šódžo (TV film)
2008 Kábé
2006 Kiseki no doubutsuen: asashiyama doubutsuen monogatari (TV film)
2005 Kono mune ippai no ai wo
O chi
2004 Skryté ostří
Zámek v oblacích
2002 Natsu no Yakusoku (TV film)
1997 Jungle taitei
Nidži o cukamu otoko: Nangoku funtó hen
1996 Nidži o cukamu otoko
1995 Otoko wa curai jo: Toradžiró kurenai no hana
1994 Otoko wa curai jo: Haikei, kuruma Toradžiró-sama
1993 Otoko wa curai jo: Toradžiró no endan
1992 Otoko wa curai jo: Toradžiró no seišun
1991 Otoko wa curai jo: Toradžiró no kokuhaku
1990 Otoko wa curai jo: Toradžiró no kjúdžicu
1989 Otoko wa curai jo: Boku no odžisan
Otoko wa curai jo: Toradžiró kokoro no tabidži
Senba-zuru
1988 Downtown Heroes
Otoko wa curai jo: Toradžiró sarada kinenbi
1987 Otoko wa curai jo: Toradžiró monogatari
Otoko wa curai jo: Širetoko bodžó
1986 Otoko wa curai jo: Šiawase no aoi tori
Poslední šot
Rikon shinai onna
Tabidži: Mura de ičiban no kubicuri no ki
Uemura Naomi monogatari
1985 Otoko wa curai jo: Toradžiró ren'ai džuku
Otoko wa curai jo: Šibamata jori ai o komete
1984 Otoko wa curai jo: Jogiri ni musebu Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró šindžicu ičiro
1983 Otoko wa curai jo: Kučibue o fuku Toradžiró
Otoko wa curai jo: Tabi to onna to Toradžiró
Policajt umí karate
Unico: Mahó no šima e
1982 Otoko wa curai jo: Hana mo araši mo Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró adžisai no koi
1981 Kidó senši Gundam I gekidžóban
Otoko wa curai jo: Naniwa no koi no Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró kamifúsen
Příhody malého jednorožce
Stanice
Šunmao monogatari: Taotao
1980 Nidžúši no hitomi (TV film)
Otoko wa curai jo: Toradžiró haibisukasu no hana
Otoko wa curai jo: Toradžiró kamome uta
Vzdálený ohlas jara
1979 Oretači no kókjokugaku
Otoko wa curai jo: Tonderu Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró haru no jume
1978 Otoko wa curai jo: Toradžiró wagamiči o juku
Otoko wa curai jo: Uwasa no Toradžiró
1977 Hanajome (TV film)
Otoko wa curai jo: Toradžiró ganbare!
Otoko wa curai jo: Toradžiró to tono-sama
Žlutý kapesník
1976 Futari no iida
Otoko wa curai jo: Toradžiró džundžó šišú
Otoko wa curai jo: Toradžiró jújake kojake
1975 Chlapi to maj těžký 15: Tora pod deštníkem
Harakara
Otoko wa curai jo: Kacušika riššihen
1974 Otoko wa curai jo: Toradžiró koi jacure
Otoko wa curai jo: Toradžiró komoriuta
Tókjódo mannaka
1973 Otoko wa curai jo: Toradžiró wasurenagusa
Otoko wa curai jo: Wataši no Tora-san
1972 Kigeki: Júwaku rjokó
Kigeki: Šačó-san
Moji mlčenliví přátelé
Otoko wa curai jo: Toradžiró jumemakura
Otoko wa curai jo: Šibamata bodžó
1971 Kigeki: Ganbaranakuča!
Otoko wa curai jo: Džundžó hen
Otoko wa curai jo: Funtó hen
Otoko wa curai jo: Toradžiró koiuta
1970 Kazoku
Kigeki aa gunka
Otoko wa curai jo: Bókjó hen
Otoko wa curai jo: Fúten no Tora
Šin Otoko wa curai jo
1969 Gyakuten ryoko
Kigeki: Ippacu daihiššó
Otoko wa curai jo
Yosakoi ryoko
Zoku Otoko wa curai jo
1968 Hakučú dódó
Hana Hadžime no ippacu daibóken
Minagoroši no reika
1967 Ai no Sanka
Džundžó nidžúsó
Kigeki: Ippacu šóbu
Kjú-čan no dekkai jume
1966 Danrjú
Inoči hateru hi made
Koi to namida no taijó
Káčan to džúičinin no kodomo
Nacukašii furaibo
Un ga jokerja
1965 Akai taka
Danšun
Kiri no hata
Kono koe naki sakebi
Namida ni sajonara o
Sajonara wa dansu no ato ni
Suttobi jaró
Zettai tasú
1964 Dódžó jaburi
Hana no maiko-han
Koibito jo
Nidžúissai no čiči
1963 Cukijo no wataridori
Kagami no naka no razó
Nidži o cukamu odoriko
Odoritai joru
Utae wakódotači
Wakai jacu
Šitamači no taijó
1962 Aicu bakari ga naze moteru
Futari de aruita iku haru aki
Jama no sanka: Mojuru wakamonotači
Jopparai tengoku
Kurédží no hanajome to šičinin no nakama
Kásan nagaiki šite ne
Káčan kekkon širo jo
Naite waratta hanajome
Watašitači no kekkon
1961 Furimuita hanajome
Kinrjóku
Kumo ga čigireru toki
Mizutamari
Noren to hanajome

TV seriály

2007 Kareinaru ičizoku (TV seriál)
1999 Suzuran (TV seriál)
1981 Mansaku no Hana (TV seriál)
1977 Aniki (TV seriál)

Dokumentární

2010 Waga kokoro no kabukiza - vyp.

TV pořady

1982 Nippon Academy šó (TV pořad)
1981 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace