foto

Čieko Baišó

  • nar. 29.6.1941 (75 let)
    Kita, Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gamba: Gamba to nakama-tachi
2014 Chiisai Ouchi
2013 Hameln
Nijushi no Hitomi (TV film)
Tôkyô ni kita bakari
すべては君に逢えたから
2011 Shiawase no Kiiroi Hankachi (TV film)
2010 Zatôichi: The Last
2009 Honokaa bôi
Shirahata no shoujo (TV film)
2008 Kâbê
2006 Kiseki no doubutsuen: asashiyama doubutsuen monogatari (TV film)
2005 Kono mune ippai no ai wo
O chi
2004 Skryté ostří
Zámek v oblacích
2002 Natsu no Yakusoku (TV film)
1997 Jungle taitei
1996 Niji o tsukamu otoko
1995 Otoko wa tsurai yo: Torajiro kurenai no hana
1994 Otoko wa tsurai yo: Haikei, Kuruma Torajiro sama
1993 Otoko wa tsurai yo: Torajiro no endan
1992 Otoko wa tsurai yo: Torajiro no seishun
1991 Otoko wa tsurai yo: Torajiro no kokuhaku
1990 Otoko wa tsurai yo: Torajiro no kyuujitsu
1989 Otoko wa tsurai yo: Boku no ojisan
Otoko wa tsurai yo: Torajiro kokoro no tabiji
Senba-zuru
1988 Dauntaun hirozu
Otoko wa tsurai yo: Torajiro sarada kinenbi
1987 Otoko wa curai jo: Toradžiró monogatari
Otoko wa tsurai yo: Shiretoko bojo
1986 Kinema no tenči
Otoko wa tsurai yo: Shiawase no aoi tori
Rikon shinai onna
Uemura Naomi monogatari
1985 Otoko wa tsurai yo: Shibamata yori ai wo komete
Otoko wa tsurai yo: Torajiro renaijuku
1984 Otoko wa tsurai yo: Torajiro shinjitsu ichiro
Otoko wa tsurai yo: Yogiri ni musebu torajiro
Policajt umí karate
1983 Otoko wa curai jo: Tabi to onna to Toradžiró
Otoko wa tsurai yo: Kuchibue wo fuku Torajiro
Unico: Mahó no šima e
1982 Otoko wa tsurai yo: Hana mo arashi mo Torajiro
Otoko wa tsurai yo: Torajiro ajisai no koi
1981 Kidó senši Gundam I gekidžóban
Otoko wa tsurai yo: Naniwa no koino torajiro
Otoko wa tsurai yo: Torajiro kamifusen
Příhody malého jednorožce
Stanice
1980 Otoko wa tsurai yo: Torajiro haibisukasu no hana
Otoko wa tsurai yo: Torajiro kamome uta
Vzdálený ohlas jara
1979 Otoko wa tsurai yo: Tonderu torajiro
Otoko wa tsurai yo: Torajiro haru no yume
1978 Otoko wa tsurai yo: Torajiro wagamichi wo yuku
Otoko wa tsurai yo: Uwasa no torajiro
1977 Hanajome (TV film)
Otoko wa tsurai yo: Torajiro gambare!
Otoko wa tsurai yo: Torajiro to tonosama
Žlutý kapesník
1976 Futari no iida
Otoko wa curai jo: Toradžiró jújake kojake
Otoko wa tsurai yo: Torajiro junjoshishu
1975 Harakara
Chlapi to maj těžký 15: Tora pod deštníkem
Otoko wa tsurai yo: Katsushika risshihen
1974 Otoko wa tsurai yo: Torajiro koiyatsure
Otoko wa tsurai yo: Torajiro komoriuta
Tokyo do mannaka
1973 Otoko wa tsurai yo: Torajiro wasurenagusa
Otoko wa tsurai yo: Watashi no tora-san
1972 Moji mlčenliví přátelé
Otoko wa tsurai yo: Shibamata bojo
Otoko wa tsurai yo: Torajiro yumemakura
1971 Otoko wa tsurai yo: Funto hen
Otoko wa tsurai yo: Junjô hen
Otoko wa tsurai yo: Torajiro koiuta
1970 Kazoku
Kigeki aa gunka
Otoko wa tsurai yo: Boukyou hen
Otoko wa tsurai yo: Fûten no Tora
Shin otoko wa tsurai yo
1969 Gyakuten ryoko
Kigeki ippacu: Daihiššó
Otoko wa tsurai yo
Yosakoi ryoko
Zoku otoko wa tsurai yo
1968 Hakuchû dôdô
Minagoroshi no reika
1967 Ai no Sanka
Junjô nijûsô
Kigeki: Ippacu šóbu
1966 Danryu
Káčan to džúičinin no kodomo
Koi to namida no taiyô
Nacukašii furaibo
Un ga jokerja
1965 Kiri no hata
Namida ni sayonara wo
1964 Dódžó jaburi
1963 Odoritai joru
Shitamachi no taiyou
Tsukiyo no wataridori
Utae wakado-tachi
Utae wakódotači
1962 Futari de aruita iku haru aki
Jopparai tengoku
Káčan kekkon širo jo
Kásan nagaiki šite ne
Naite waratta hanayome
Yama no sanka: moyuru wakamono tachi
1961 Furimuita hanajome
Kumo ga čigireru toki
Noren to hanayome
Watakushi-tachi no kekkon

TV seriály

2007 Kareinaru ičizoku (TV seriál)
1999 Suzuran (TV seriál)
1981 Mansaku no Hana (TV seriál)
1977 Aniki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace