foto

Alan Crosland Jr.

  • nar. 19.7.1918
    New York City, New York, USA
  • zem. 18.12.2001 (83 let)
    Palm Desert, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1961 Fury River
1960 Natchez Trace

TV seriály

1986 MacGyver (TV seriál)
Tři na cestách (S02E10)
1983 Automan (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Secret Empire (TV seriál)
1978 American Girls, The (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
Mr. Broadway (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Mutant (S01E25)
The Mice (S01E15)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Channing (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Ring-A-Ding Girl (S05E13)
The 7th is Made Up of Phantoms (S05E10)
The Old Man in the Cave (S05E07)
další epizody (4)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dante (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1924 Three Weeks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace