foto

Roy H. Wagner

  • nar. 12.1.1947 (71 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 A Smile as Big as the Moon (TV film)
Modrá laguna: Procitnutí (TV film)
2009 Blood and Bone
Krvavé ulice
2008 Pánská jízda 2: Poslední pokušení
2007 Mistři Hazzardu: Jak to začalo (TV film)
2005 Okovy
2004 Thief of Time, A (TV film)
2003 Coyote Waits (TV film)
Flannerys, The (TV film)
2002 K-9: Soukromý detektiv
Skinwalkers (TV film)
2000 Hlasy andělů
1999 V tajných službách (TV film)
1998 The Invisible Man (TV film)
1997 Cyclops, Baby
Úchyl
1995 V poslední chvíli
1994 Zóna úniku
1993 Hart a Hartová: Návraty (TV film)
Sledování
1992 Broken Cord, The (TV film)
Drug Wars: The Cocaine Cartel (TV film)
1991 Saturday's (TV film)
1990 Nasty Boys, Part 2: Lone Justice (TV film)
1989 Nasty Boys (TV film)
1988 Nehoda na silu 7 (TV film)
Pohřební akademie
1987 Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna
Vyšší škola strachu
Za cenu života
1986 Hra s duchy
1985 Devět životů nindži
Modlitba smrti
1977 Meatcleaver Massacre

TV seriály

2014 Jak prosté (TV seriál)
The Diabolical Kind (S02E12)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Tremors (S02E10)
Blood Is Thicker (S02E08)
An Unnatural Arrangement (S02E06)
další epizody (8)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Child Predator (S01E03)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
The E.I.D. (E10)
The Apology Line (E09)
The Dentist (E08)
další epizody (10)
Zvíře (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nedořešené otázky (S01E12)
Mrtvá schránka (S01E11)
Falešná identita (S01E10)
další epizody (12)
2006 Unesený (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Příčina neznámá (S02E24)
Kdo je tvůj táta? (S02E23)
Na věky (S02E22)
další epizody (20)
2005 Dr. House (TV seriál)
Tuberák (S02E04)
Bumbrlíček (S02E03)
Neviditelný nádor (S02E02)
další epizody (16)
2002 Push, Nevada (TV seriál)
2001 Pasadena (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Příliš tuhý kořínek (S01E16)
Kde končí zákon (S01E14)
Vražda na silnici I - 15 (S01E11)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Anonym (S01E08)
Kdo jsi? (S01E06)
další epizody (6)
1999 Cold Feet (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Crime & Punishment (TV seriál)
Tajemství Lake Success (TV seriál)
1992 2000 Malibu Road (TV seriál)
Mann & Machine (TV seriál)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
The Company II: Oběti (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Pasadena (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vítěz bere vše (S01E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace