foto

Tom Sullivan

  • nar. 27.3.1947 (72 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Vows of Deception (TV film)
1995 Znamení vraždy
1987 Peklo na bitevním poli
1978 Love's Dark Ride
1977 Letiště '77

TV seriály

1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1988 Aaron's Way (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
1980 Mork & Mindy (TV seriál)
Mork Learns to See (S02E19)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Sejde z očí, sejde z mysli (S05E04)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2013 CinemAbility

Spisovatelská filmografie

Filmy

1982 If You Could See What I Hear - kniha

Host

TV pořady

2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace