foto

Jane Robinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2012 Dark Blood
2009 Napříč časem
2008 Moje zinková postel (TV film)
2007 Célébration (TV film)
2005 Keeper: The Legend of Omar Khayyam, The
2004 Spartakus (TV film)
2001 Attila (TV film)
Murder on the Orient Express (TV film)
2000 Bez dechu
Muž z Virginie (TV film)
Rafinovaný zloděj
Zapomenutý zločin (TV film)
1998 Cater Street Hangman, The (TV film)
1997 Město naděje (TV film)
Perfektní záskok
Tanec na vlnách
1996 Větší než život
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
Pronásledovaný
1994 Angie
Bez řečí
Operace "Blue Sky"
1993 Babí léto
1992 Bdělé oko veřejnosti
Mrs. 'arris Goes to Paris (TV film)
1991 Best of Friends, The (TV film)
Popínavá růže
1990 Memphiská kráska
Women and Men: Stories of Seduction (TV film)
1989 Aféra Profumo
Stalo se v Cold Sassy (TV film)
Vyděrač (TV film)
1988 Beryl Markham: A Shadow on the Sun (TV film)
Hrst plná prachu
1987 Ubohá bohatá dívka (TV film)
1986 Anastázie (TV film)
Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story (TV film)
1985 1919
Behind Enemy Lines (TV film)
Dítě snů
Smysluplná vražda (TV film)
Třináct u stolu (TV film)
1984 Secret Places
Zámožná žena (TV film)
1983 Zrada
1982 Tvrdá fuška
1978 Daphne Laureola (TV film)
1976 Cat on a Hot Tin Roof (TV film)

TV seriály

2005 Egypt (TV seriál)
Po stopách Tutanchamona (E01)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Návrat na Brideshead (TV seriál)
Brideshead Revisited (E11)
Orphans of the Storm (E09)
Et in Arcadia Ego (E01)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1974 Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky