foto

David Ray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Casanova (TV film)
2009 Welcome to Academia
2008 Bratři Kisselovi (TV film)
2007 Senki
2006 Broken Sole, A
Molly - příběh z druhé světové války (TV film)
2005 Carlitova cesta: Zrození gangstera
Felicity - příběh z války za nezávislost (TV film)
Miláček
2003 Holky z lepší společnosti
2000 Sláva vítězům
1998 Svědek proti mafii (TV film)
1997 Za soumraku (TV film)
1994 Otázky srdce (TV film)
1993 Příběh z Bronxu
1991 Billy Bathgate
1990 Ohňostroj marnosti
Příběh služebnice
1989 Jasnozřivý
1988 Výkupné (TV film)
1987 Léto na divoké řece
Skleněný zvěřinec
1985 Smrt obchodního cestujícího (TV film)
1983 Zjizvená tvář
1980 One Trick Pony
1973 Blade

TV seriály

2020 For Life (TV seriál)
Pilot (E01)
2019 Miliardy (TV seriál)
Fight Night (S04E08)
A Proper Sendoff (S04E05)
Arousal Template (S04E02)
2017 Berlínská mise (TV seriál)
Atentát (S02E08)
Výměna (S02E05)
Správná věc (S02E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cizí zásah (S07E21)
Odchod do penze (S07E18)
Ztracené duše (S07E15)
další epizody (4)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zpověď (S07E09)
Informátoři (S07E06)
Válka gangů (S07E04)
další epizody (7)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Stín pochybností (S06E09)
Unáhlený soud (S06E06)
Nejhorší možný scénář (S06E01)
2014 Gracepoint (TV seriál)
Borgia (TV seriál)
1502 (S03E08)
1501 (S03E07)
1500 (S03E06)
další epizody (4)
2013 Smash (TV seriál)
The Surprise Party (S02E10)
Borgia (TV seriál)
Pax Vobiscum (S02E04)
Květná neděle (S02E03)
Popeleční středa (S02E02)
další epizody (4)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Ransom (E11)
Jumpers (E10)
Thugs and Lovers (E03)
další epizody (4)
2011 Borgia (TV seriál)
Vzestup hada (S01E12)
Boží monstrum (S01E11)
Slavnostní přísaha (S01E03)
další epizody (5)
2010 Rubicon (TV seriál)
Caught in the Suck (E08)
Connect the Dots (E05)
Keep the Ends Out (E03)
další epizody (4)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky