foto

Marcus DeAnda

  • nar. Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 1985
Fish Tank
2017 Bad Kids of Crestview Academy
Gun
2013 Pit Stop
2012 K-11
2010 Mandrake (TV film)
2009 Tales from the Catholic Church of Elvis!
2007 Dark Mirror
Viva
2005 Come as You Are

TV seriály

2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Na plný plyn (S01E06)
Skandál (TV seriál)
Day 101 (S07E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Cizinka (S09E10)
2011 Město žen (TV seriál)
Zničený láskou (S02E19)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Cizinci na běžeckém pásu (S02E04)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Sen o svobodě (S06E20)
2008 Akta Z (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Nevěděla jsem, že čekám dítě (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Spike's Guys Choice (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace