foto

Veronica Falcón

  • nar. 8.8.1966 (53 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Busco novio para mi mujer
2015 Los Herederos
Tisícihlavá bestie
Una Ultima y Nos Vamos
2014 Eddie Reynolds y Los Ángeles de Acero
Tiempos felices
2013 El edificio
Sladké polibky
2012 Canela
2011 Aquí Entre Nos
Dny milosti
Salvando al Soldado Pérez
2010 Te presento a Laura
2009 Unesená
2007 Hasta el viento tiene miedo
1995 Ulička zázraků

TV seriály

2018 Queen of the South (TV seriál)
El Mundo (S03E13)
Justicia (S03E12)
Diez de Copas (S03E11)
další epizody (12)
2017 Pokoj 104 (TV seriál)
Boris (S01E09)
Queen of the South (TV seriál)
La Última Hora Mata (S02E13)
Todas las Horas Hieren (S02E12)
La Noche Oscura del Alma (S02E11)
další epizody (13)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Cicatriz (S01E13)
Quinientos Mil (S01E12)
Punto Sin Retorno (S01E11)
další epizody (13)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pán domu a hodinář (S02E03)
2013 El Señor de los Cielos (TV seriál)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Ani Borges ani Pánbůh (S01E10)
Cizí člověk v zrcadle (S01E04)
Prokletá práce (S01E03)
další epizody (5)
2012 Paramedicos (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Apoklaypsa (S03E13)
Krev nevinných (S03E12)
Mír a meč (S03E11)
další epizody (13)
2010 Minondo, Los (TV seriál)
2009 Ellas son... la alegría del hogar (TV seriál)
Hermanos y detectives (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
2007 Pantera, El (TV seriál)
Trece miedos (TV seriál)
2005 Vecinos (TV seriál)
2002 Familia P. Luche, La (TV seriál)
1962 Sábado gigante (TV seriál)

Dokumentární

2007 Vězněm v cizině (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky