foto

Clé Bennett

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Borealis
Zoom
2014 Aaliyah: The Princess of R&B (TV film)
Parachute
2013 Rozlučka se svobodou
2010 Barneyho ženy
The Night Before the Night Before Christmas (TV film)
2008 Guns (TV film)
2007 V rytmu stepu
2006 Doomstown (TV film)
2002 Zločin je extrémní sport
2001 Harvard Man
Treed Murray
2000 Hendrix (TV film)
Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
Vnadidlo
Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové (TV film)
1999 Noční svět: Vznik života (TV film)
1998 Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
Pan Muzika (TV film)
Shudder
Temná legenda

TV seriály

2017 The Expanse (TV seriál)
The Seventh Man (S02E07)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
2015 Heroes Reborn: Dark Matters (TV seriál)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch a ragtime (S07E10)
Sensitive Skin (TV seriál)
2013 Arrow (TV seriál)
Zkouška ohněm (S02E04)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2009 The Line (TV seriál)
2008 Razzberry Jazzberry Jam (TV seriál)
2007 Total Drama Island (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Hoop Life, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace