foto

Hans Hessling

  • nar. 22.3.1903
    Hamburg, Německá říše
  • zem. 24.2.1995 (91 let)
    Bad Oldesloe, Schleswig-Holstein, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Männer vom K3 - Tödlicher Export, Die (TV film)
1987 Sturmflut (TV film)
1985 Mein Freund Harvey (TV film)
1984 Die Frau des Kommissars (TV film)
1982 Betti, die Tochter (TV film)
Die Präsidentin (TV film)
1981 Dům v parku (TV film)
Fahrt nach Schlangenbad, Die (TV film)
Preußische Nacht (TV film)
Tatort - Das Zittern der Tenöre (TV film)
Zug nach Manhattan, Ein (TV film)
1974 Die preußische Heirat (TV film)
1972 Happy End oder Wie ein kleines Heilsarmeemädchen Chicagos größte Verbrecher in die Arme der Gesellschaft zurückführte (TV film)
Täter auf der Spur - Tod in der Maske, Der (TV film)
1971 Der Schlafwagenkontrolleur (TV film)
Freudenhaus, Das
Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli
Widerspenstigen Zähmung, Der (TV film)
1970 Die Feuerzangenbowle
Vor Sonnenuntergang (TV film)
1969 Die Erben des tollen Bomberg (TV film)
Troilus und Cressida (TV film)
1968 Asterix a Kleopatra
Der zehnte Mann (TV film)
Graf Öderland (TV film)
1967 Der Revisor (TV film)
Die Mission (TV film)
König Ödipus (TV film)
Ostwind (TV film)
1965 Chinesische Mauer, Die (TV film)
Ninotschka (TV film)
1964 Der Arzt wider Willen (TV film)
Troilus und Cressida (TV film)
1963 Eine schöne Bescherung (TV film)
1962 Der 42. Himmel
Max, der Taschendieb
1961 Anfrage (TV film)
Der Traum von Lieschen Müller
Stahlnetz - Saison (TV film)
1960 An heiligen Wassern
Bis daß das Geld euch scheidet
Bumerang
Der letzte Fussgänger
Poslední svědek
1959 Affäre Dreyfus (divadelní záznam)
Buddenbrooks - 2. Teil
Ruf ohne Echo (TV film)
1958 Die Bürger von Calais (TV film)
Fille de Hambourg, La
Sommernachtstraum, Ein (TV film)
1957 Gericht bei Nacht (TV film)
Wie ein Sturmwind
1956 Ein Mädchen aus Flandern
Nacht der Entscheidung
1955 Alibi
Vor Gott und den Menschen
1954 Glückliche Reise
Mädchen mit Zukunft
1953 Hab Sonne im Herzen
Oh, du lieber Augustin (TV film)
1951 Zásnuby s Corinnou
1944 Obhájce má slovo
1942 Průvan
1941 Das tapfere Schneiderlein
U-Boote westwärts!
1940 Srdce královny
1938 Andaluské noci
1935 Das Mädchen Johanna

TV seriály

1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1990 Der Millionenerbe (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Der Trotzkopf (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1979 Timm Thaler (TV seriál)
1978 Onkel Bräsig (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
Hoftheater (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
Neues vom Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
Sechs unter Millionen (TV seriál)
1972 Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Místo činu (TV seriál)
Kressin und der tote Mann im Fleet (S01E03)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1964 Furcht und Elend des Dritten Reiches (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky