foto

Scott Chambliss

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Godzilla: King of Monsters
2017 Strážci Galaxie Vol. 2
2015 Země zítřka
2013 Star Trek: Do temnoty
2011 Kovbojové a vetřelci
2010 Salt
2009 Star Trek
2006 Mission: Impossible III
2000 Muhammad Ali: Král světa (TV film)
Vyjímečná dobrodružství Super Dava
1999 Třináctý rok (TV film)
1998 Krippendorfův kmen
1995 Trial by Fire (TV film)
1994 Takhle se mi to líbí
1993 Bank Robber
1992 Chain of Desire

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
2008 Miss Guided (TV seriál)
Swingtown (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)

Dokumentární

1995 4% filmová tajemství

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace