foto

Charles William Breen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Bolden!
2016 Noční dobrodružství: Chůvy v akci (TV film)
2015 Agatha (TV film)
2013 Dear Dumb Diary (TV film)
2010 Louis
2009 Americká panna
2008 Přesný zásah
2006 Klub splněných přání
2004 Moderní Popelka
2002 Pavoučí teror
Plnou parou vzad!
Repli-Kate
2001 Láska plná omylů
2000 Hele vole, kde mám káru?
Krasavice
Sestřička Betty
1999 Taková normální holka
1998 Hudba ze sousedního pokoje
Phoenix
Přátelé
Temná legenda
Tví přátelé a sousedé
1997 Gang policajtů

TV seriály

2019 Swamp Thing (TV seriál)
He Speaks (E03)
Pilot (E01)
2018 Queen of the South (TV seriál)
Justicia (S03E12)
Diez de Copas (S03E11)
La Muerte (S03E10)
další epizody (12)
2017 Exorcista (TV seriál)
Nejsem hoden (S02E10)
Obřad a opakování (S02E09)
Pekelné nebe (S02E08)
další epizody (10)
Queen of the South (TV seriál)
La Noche Oscura del Alma (S02E11)
Que Manden los Payasos (S02E10)
Sólo el Amor de Una Madre (S02E09)
další epizody (11)
2016 Exorcista (TV seriál)
Kapitola desátá: Tři pokoje (S01E10)
Kapitola druhá: Lupus in fabula (S01E02)
2015 The Comedians (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
Sub-Primal Fears (S02E13)
No Love (S02E12)
Six Feet Over/Under (S02E11)
další epizody (13)
2014 Sirens (TV seriál)
Shotgun Wedding (S01E10)
There's No "I" in Cream (S01E09)
Itsy Bitsy Spider (S01E08)
další epizody (10)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Down in L.A. (S01E01)
Život pod cenou (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Přátelé

Dokumentární

2018 Urban Legacy: The Making of Urban Legend

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace