foto

Michael Vykus

  • nar. 12.12.1992 (28 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (TV film)
2014 V tichu
2012 Hamburgery (studentský film)
Praho, má lásko (studentský film)
2011 Neplavci (studentský film)

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Mediální hvězda (S02E33)
Popelka v praxi (S02E32)
Velké stěhování (S02E26)
další epizody (21)
Modrý kód (TV seriál)
Nejlepší kámoši (S04E77)
2018 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Turné nebo život (S01E05)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2018 Defenestrace 1618 (TV film)

Divadelní záznam

2016 Kreutzerova sonáta (divadelní záznam)
Na miskách vah (divadelní záznam)
2010 Dokonalá svatba (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky