foto

Michael Vykus

  • nar. 12.12.1992 (26 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kreutzerova sonáta (divadelní záznam)
Na miskách vah (divadelní záznam)
2014 V tichu
2012 Hamburgery (studentský film)
Praho, má lásko (studentský film)
2011 Neplavci (studentský film)
2010 Dokonalá svatba (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Turné nebo život (S01E05)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2018 Defenestrace 1618 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky