foto

Udo Jolly

  • nar. 1961
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Alles Bestens (TV film)
2008 O statečném krejčíkovi (TV film)
2004 Zděděné štěstí (TV film)
2001 Tatort - Zielscheibe (TV film)
1999 Asterix a Obelix
Der Hochstapler (TV film)
1998 Der Handymörder (TV film)
1995 Tatort - Eine todsichere Falle (TV film)
Wozu denn Eltern? (TV film)
1994 Tatort - Die Frau an der Straße (TV film)
Voll normaaal
1991 Závody lásky
1988 Im Jahr der Schildkröte

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2003 Donna Leonová (TV seriál)
Přátelé z lepší společnosti (E06)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Oppen und Ehrlich (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace