foto

Alex Manugian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Coherence
2012 OK, Good
2011 Rango
2004 Lví král 3: Hakuna Matata
2003 Spanish Fly

TV seriály

2018 Chirurgové (TV seriál)
Anybody Have a Map? (S15E07)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Chirurgové (TV seriál)
Add It Up (S15E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace