foto

Herschel Daugherty

  • nar. 27.10.1910
    Lauramie, Indiana, USA
  • zem. 5.3.1993 (82 let)
    Encinitas, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1974 Twice in a Lifetime (TV film)
1973 She Cried Murder (TV film)
1972 Victim, The (TV film)
1967 El magnifico extranjero
Winchester '73 (TV film)
1963 The Raiders
1960 The Slowest Gun in the West (TV film)
1958 The Light in the Forest

TV seriály

1975 Three for the Road (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Paper Moon (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Kruté divadlo (S03E22)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Operace: Vyhlazení (S01E29)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Shane (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Seaway (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Channing (TV seriál)
East Side/West Side (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace