foto

Trina McGee

  • nar. 6.9.1969 (49 let)
    The Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Confessions of Isabella
LAPD African Cops
Sins of the Guilty
2009 Da' Booty Shop
2002 Další hroznej pátek
2001 Untitled Sisqo Project (TV film)
1996 Denní světlo
Ptačí klec

TV seriály

2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
2001 Tak málo času (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
1998 The Hughleys (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
The Sinbad Show (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Skladatelská filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace