foto

Tedd Dillon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Antiviral
2009 Pan Nikdo
2008 Piège américain, Le
Story of Jen
2005 Maurice Richard
1999 Babel
Fish Out of Water
Quand je serai parti... vous vivrez encore
1998 Lukas
Nevinná vražedkyně (TV film)
V zajetí
Voják cti
1997 Dobrodružství Malého Indiána
Laserhawk
Všechno zlé je pro něco dobré (TV film)
1996 Parchant (TV film)
Windsorský protokol (TV film)
1995 Hajzl (TV film)
Tajemný hlas v telefonu (TV film)
1994 Poslední velký bojovník
Zabijáci
1993 Boys of St. Vincent: 15 Years Later, The
1992 Montréal ville ouverte (TV film)
Pojídač hadů 3: Jeho zákon
1991 Přísně tajné prázdniny
1990 Stella
Touch of Murder, A
1989 Captain Power: The Beginning (TV film)
1988 Dubnové ráno (TV film)
Klenotníkův obchod
PTT jednotka: Operace Python Wolf (TV film)
Return of Ben Casey, The (TV film)
1987 And Then You Die
Osudná štvanice
1986 As Is (TV film)
Miracle at Moreaux (TV film)
1983 Skullduggery

TV seriály

2010 V utajení (TV seriál)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Just a Man (S02E12)
2007 Bob Gratton, ma vie/My Life (TV seriál)
2004 Hvězdné hádky (TV seriál)
1999 Mona the Vampire (TV seriál)
X-Chromosome (TV seriál)
1997 Animal Crackers (TV seriál)
Komando (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Myšičky (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
1993 Cadillacs and Dinosaurs (TV seriál)
Les histoires du Père Castor (TV seriál)
1992 Malí létající medvídci (TV seriál)
Spirou (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)
Urban Angel (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1989 Smoggies, The (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Lance et compte (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace