Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bostonský obchodník Ted je úspěšný finančník, který se zhlédne v mladém a dynamickém makléři Jeremym. Začíná v něm vidět svého pespektivního nástupce. Proto mu nabídne bydlení ve svém domě a sblížení se svou rodinou. Má s ním velké plány do budoucna, netuší však, že Jeremy je ztělesněním samého zla.

Jeremy začíná postupně mučit Tedovu ženu Sandy svými historkami a sadistickými žertíky. Zanedlouho jsou všichni v domě ohroženi i na životě. Pozvete-li si do rodiny takového parchanta jakým je Jeremy, tak musíte počítat s tím, že peklo vstoupí do Vašeho domu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

POZOR SPOILERY Nepříliš originální a nápaditá historka, zábavná především díky svojí nechtěné (?) komičnosti. Nic proti D. Sutherlandovi, není to špatný chlapík, ale tady se mu herecky valně nedaří. To je však nejspíš dáno charakterem jeho postavy - naivního dobráka, který se neustále pohybuje na pomezí melancholie a šaškování a jako finančník by si nevydělal ani na slanou vodu. Není schopen uřídit firmu skládající se ze čtyř osob a svoji životní pouť završí píďalkovitým (a naprosto nesmyslným) šplháním odpadní rourou vstříc smrti žehem. Finančníkova žínka - architektka, je exkrkavčí matka, která právě znovu otěhotněla a vzápětí Parchantovým přičiněním zase potratila. Svou ztrátu však nese lehčeji než já rýmu a vbrzku to svému znovunalezenému nezdárnému synkovi řádně vytmaví, přičemž jí vydatně pomáhá její nevlastní hurvínkoidní potomek (tak nevím - znásilnil Parchant toho zrzka nebo ne?). Celé panoptikum doplňuje Parchantova sadomasochistická milenka a macecha v jedné osobě, jeho krkavčí otec (zavražděný sotva se objeví) a vyhledávačka ztracených dětí a rodičů ztvárněná krásnou Tiou Carrere, která se v podobných druhořadých produkcích cítí jako ryba ve vodě. Jo, a Parchant sám, to je hošan za všechny prachy - během týdne dokázal zničit životy pěkné řádky lidí. No, pobavil jsem se náramně! Ale ten barák, kde se stěžejní část snímku odehrává byl vážně architektonicky zajímavej! ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Reklamní tahák, dáme na obal velké foto Donalda Sutherlanda a dáme ho i do titulků na první místo zafungoval a já jsem si tento film zakoupil. Musím říct, že Sutherland hraje ve filmu vedlejší roli, hlavní hraje, již v názvu filmu uvedený, mladý parchant, který je opravdu parchant a hlavně psychopat. (5/10) ()

5150 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller, ve kterém má Donald Sutherland podle názvu filmu překvapivě kladnou roli. Vraždícího psychopata tentokrát ztvárnil William McNamara a po titulu VRAŽDY PODLE PŘEDLOHY znovu dokázal, že mu podobné role náramně sluší. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

vyslovena planoba s brutalne predvidatelnym dejom, slaboducjhou zapletkou. Donalda Sutherlanda mam zapamataneho vacsinou ako zaporaka, tu je vynimocne v kladnej roli. Mlada krasna Tia Carrere sa takymito filmami len zbytocne trapi, aj to behom casu vela neznamena, cely Natural Enemy : 7 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film má klamlivo dobré herecké obsadenie, z ktorých väčšina pôsobila dôveryhodne a je škoda, že mala dosť obmedzený materiál. Príbeh je dosť predvídateľný a už po 5 minút vopred vieme čo sa bude diať. 5/10 ()

John80 

všechny recenze uživatele

Thriller, kde chlapík si pozve k sebe domov svojho zamestnanca a ponúkne mu bývanie až časom zistí kto jeho zamestnanec v skutočnosti je Thriller 3* moc sa mi to páčilo ()

killberrybil 

všechny recenze uživatele

Od začátku předvídatelný děj, zápletka taktéž snadno odhalitelná, celkově dosti nuda, až ke konci film začínal trochu získávat spád. Průměr. ()

Reklama

Reklama