foto

Gérard Surugue

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sněhurka
2006 Asterix a Vikingové
2005 Lišák Renart
1997 Opération Bugs Bunny (TV film)
1993 Les mille et une farces de Pif et Hercule
1990 Jsou dny... a úplňky
Pacific Palisades
1986 Clowns de Dieu, Les
Můj švagr zabil mou sestru
1985 Sedmá velmoc
1984 Les timides aventures d'un laveur de carreaux (TV film)
1983 Práskač
1981 Jour se lève et les conneries commencent, Le
Novgorod (TV film)
1979 Mors aux dents, Le
Útěk do bezpečí
1977 Výslech
1974 Bons baisers de Tarzan (TV film)
Léo Burckart et les étudiants (TV film)

TV seriály

2017 Les zinzins de l'espace (TV seriál)
2007 Wakfu (TV seriál)
2005 Yakari (TV seriál)
2001 Nová dobrodružství Lucky Luka (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Recidiva (S10E06)
2000 Jim Knopf (TV seriál)
1998 Papyrus (TV seriál)
1997 Animal Crackers (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
Zvídavá rodinka (TV seriál)
1993 The Animals of Farthing Wood (TV seriál)
1992 Le collège des coeurs brisés (TV seriál)
Omer et le fils de l'étoile (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1984 Disparitions (TV seriál)
1979 Journal, Le (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Mon incroyable fiancé (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace