foto

Tony Selby

  • nar. 26.2.1938 (80 let)
    Lambeth, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
2012 Zevláci vs. Zombíci
2000 Happy Birthday Shakespeare (TV film)
1999 Real Women II (TV film)
1998 My Summer with Des (TV film)
1997 Loop
1987 The Secret Garden (TV film)
1981 If You Go Down in the Woods Today
1978 Superman
1974 The Changeling (TV film)
1973 Soap Opera in Stockwell (TV film)
1972 Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu
Nobody Ordered Love
1971 Villain
1969 Before Winter Comes
In Search of Gregory
1968 Lovci čarodějnic
Nobody Runs Forever
1967 Smůla na patách
1966 Alfie
Press for Time
1961 The Queen's Guards
1960 Komik
1955 An Alligator Named Daisy
John and Julie

TV seriály

2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Evil Eye (S01E03)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvé ticho (S13E04)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Is Harry on the Boat? (TV seriál)
Rose and Maloney (TV seriál)
2000 Burnside (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
The World of Lee Evans (TV seriál)
1994 Law and Disorder (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
Mulberry (TV seriál)
1989 Nineteenth Hole, The (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1987 You Must Be the Husband (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Hideaway (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Duty Free (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Give us a Break (TV seriál)
Jack of Diamonds (TV seriál)
Jury (TV seriál)
1982 Father Charlie (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1975 Cilla's Comedy Six (TV seriál)
Get Some In! (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Two's Company (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Moody and Pegg (TV seriál)
No, Honestly (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Shine a Light (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 According to Dora (TV seriál)
Tom Grattan's War (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2016 Versus: Život a dílo Kena Loache
1991 Doctor Who: The Colin Baker Years - a.z.

TV pořady

1979 Blankety Blank (TV pořad)
1978 Star Games (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace